Фан Клуб: Црвена Звезда

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
значи вие што навивате за повеќе клубови одредувате правила???
1)ЗА повеќе од два клуба не се навива,т.е. тоа не те прави фани/навивач
2)Можеш да навиваш за кој било друг клуб освен за РИВАЛОТ.......
немој не ме радуј:smir:

наидов на реакција од ТИЕ што не знаат зашто навиваат за 2/3/4 клуба!!!!!
не знам која ти е твојата поента што се приклучуваш на дискусијава????убаво си НАПИШАЛ,НАВИВАШ за ЕДЕН КЛУБ-Црвена Звезда!!!!за никој друг(барем како што си напишал)
да живеевме во Италија дали ќе навиваше за Милан и за Звезда?/НЕ
и што има ЛОШО во тоа што навивам за ЕДЕН КЛУБ-Вардар???ја не зборев во множина на навивачите на ВАРДАР,туку си зборам индивидуално-СИ НАВИВАМ ЗА ЕДЕН КЛУБ и крај на муабетот
а вие што не можете да ми објасните зашто навивате за повеќе клуба е ДРУГА приказна,која само ми ја обајснувате со мои контра аргументи
ја на пример навивам за јуве,и се би дал да отидам на стадион ама не можам,тоа ми желба е со години,дали тоа ме прави симптизер?јувентус има милиони навивачи не само италијанци туку од цел свет,нема ништо лошо во тоа,а на пример ги симпатизирам Партизан,ги почитувам за се,навивачите,играчите,управата,боите на клубот се,само стадионот да си го опраат малце:)

и на крај,навивам за Вардар,со цело срце,скопјанец сум нормално сум за Вардар

значи само два клуба сакам,Вардар и Јувентус

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
значи вие што навивате за повеќе клубови одредувате правила???
1)ЗА повеќе од два клуба не се навива,т.е. тоа не те прави фани/навивач
2)Можеш да навиваш за кој било друг клуб освен за РИВАЛОТ.......
немој не ме радуј:smir:

наидов на реакција од ТИЕ што не знаат зашто навиваат за 2/3/4 клуба!!!!!
не знам која ти е твојата поента што се приклучуваш на дискусијава????убаво си НАПИШАЛ,НАВИВАШ за ЕДЕН КЛУБ-Црвена Звезда!!!!за никој друг(барем како што си напишал)
да живеевме во Италија дали ќе навиваше за Милан и за Звезда?/НЕ
и што има ЛОШО во тоа што навивам за ЕДЕН КЛУБ-Вардар???ја не зборев во множина на навивачите на ВАРДАР,туку си зборам индивидуално-СИ НАВИВАМ ЗА ЕДЕН КЛУБ и крај на муабетот
а вие што не можете да ми објасните зашто навивате за повеќе клуба е ДРУГА приказна,која само ми ја обајснувате со мои контра аргументи

ZOTE втори дел :toe:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ALO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEE ajde dosta so ovaa diskusija ova sto se diskutira nema veza so CRVENA ZVEZDA ako sakatae otvorete si tema pa tam se raspravajte.Temata e ok gledam naide na golema zainteresiranost sto e dobro no ne e na pravilno mesto postavena taka da /gone/87 otvori si temicka kao sto treba i jas mislam ke dobies odgovori mn mn poike odosto ovde razvivas diskusii na pogresno mesto.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
во првиот пост убаво си прашав:Колку од вас(делии ос МК) биле на утакмица во Блеград???што значи дека има врска со Звезда,НИКОЈ не ми одговори(освен 2-3ца) така дадискусијата од нив се разви ја само си прашав!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Отиде Милијаш во Вулверхемтон:

Nenad Milijaš u Vulverhempton Vonderersima

И изјавата за која многу го поштуем:

„Rođen sam kao Zvezdaš, odrsatao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Moze samo da mu se zablagodarime na Milijas za ona sto go napravi za CRVENA ZVEZDA igrac koj nema da se zaboravi koj igrase od srce za ZVEZDA za razlika od nekoj.Lesno mozese da zamine i vo zimskiot preoden rok no ostana da pomogni ne za dz e najdobar strelec 18 gola.Mozeme samo da mu posakame uspeh so noviot tim i da bideme normalno gordi sto me imale takov igrac-ZVEZDAS.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Супер супер, како тргнало ја мислам дека здравје само, ќе застанеме на нозе за година две,понапред во однос на предвидувањата.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Pa pretpostavkite se tie vrakanje na dolgot vo rok od 3-4god no to neznaci dek ZVEZDA nema da sozdava tim. Nema igranje so isti karti kao i prethodnicite koj dovedoa do ova svesni sme kakvi se igraci ne igraa debili a imaa dobri dogovori koj na kraj mu nastetia na klubot.Mene me poike raduva faktot sto zemame i se najavuva zemanje na igraci ko Lekic i dr mladi sto do nekade se znae za nivni kvaliteti odosto nekoj stranci od picku si mater.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=06&dd=18&nav_id=366652

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Еве еден повратник на Маракана кој ги има поминато сите категории во младинската школа на Црвено-Белите !!!

Никола Игњатијевиќ

Fudbalski klub Crvena zvezda je od četvrtka 18. juna bogatiji za drugo zvanično pojačanje, a to je levi bek Nikola Ignjatijević, koji je u Zvezdi proveo period od 1997. do 2005. godine, nastupajući za sve selekcije od Petlića do Omladinaca.
Nikola Ignjatijević je rođen 12. decembra 1983. godine u Požarevcu i visok je 175 cm. Nakon odlaska iz Crvene zvezde, nastupao je za Zemun, Napredak i Javor. Prethodnu sezonuodigrao je za Javor, kao standardni igrač na poziciji uz levu aut liniju. Ivan Adžić je saopštio da se Crvena zvezda vrlo brzo dogovorila sa Ignjatijevićem i da se na njegovo zadovoljstvo, kao i svih u Klubu on vraća na Marakanu gde je i ponikao.
„Doveli smo novog-starog igrača. Ignjatijević je svoje prve korake napravio u Omladinskoj školi Crvene zvezde, gde se zadržao sve do Omladinaca. Nakon toga imao je može se reći “trnovit” put, a poslednjih godinu i po dana se svojim igrama dokazao u Javoru. Iako je levi bek, poseduje kvalitet i u ofanzivi. Radi se o igraču za kojeg verujemo da će se pokazati u našem crveno-belom dresu.
Još jednom smo pokazali da nam je stalo do igrača koji su ponikli u Crvenoj zvezdi i u narednom periodu svi takvi kvalitetni fudbaleri će dobiti šansu da se dokažu“
, poručio je Ivan Adžić.
Nikola Ignjatijević je potpisao ugovor na tri godine i kako kaže, nakon odlaska, verovao je da će se jednog dana vratiti u Crvenu zvezdu.
„Velika je čast i zadovoljstvo vratiti se na Marakanu. Ovo je za mene praktično nov početak i izazov. Svestan sam veličine Crvene zvezde i znam šta se od mene očekuje u budućnosti“, zaključio je Nikola Ignjatijević.

Nikola Ignjatijević je nakon potpisivanja ugovora, isti overio u Fudbalskom savezu Beograda, a u petak 19. juna održaće se promocija i trećeg novog igrača.

Добро е што Петровиќ купува вакви играчи а не Боговите на Фудбалот од Јужна Америка на Ивиќ . Лукиќ се надевам дека ќе кине мрежи оваа сезона а останува да се види како ќе се покажат другите новајлии :helou: .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Od povratka sjajnog napadača u Zvezdu nema ništa. Sjajne igre na Kupu Konfederacija bi mogle da mu donesu angažman u Evropi, daleko od Srbije. Parker nema ideju gde bi mogao da nastavi karijeru, ali ne želi da se vrati u Zvezdu.
„Nisam siguran šta nosi budućnost, mogu da pričam samo o svojim željama. San je da
igram u Evropi, u nekoj jačoj ligi i da se oprobam u Ligi Šampiona“, kaže odlični napadač.
Па нормално дека на секој му е желба да игра во подобра лига и да игра лига на шампиони , но тој никаде не кажува дека несака да се врати во Звезда.:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Od povratka sjajnog napadača u Zvezdu nema ništa. Sjajne igre na Kupu Konfederacija bi mogle da mu donesu angažman u Evropi, daleko od Srbije. Parker nema ideju gde bi mogao da nastavi karijeru, ali ne želi da se vrati u Zvezdu.
„Nisam siguran šta nosi budućnost, mogu da pričam samo o svojim željama. San je da
igram u Evropi, u nekoj jačoj ligi i da se oprobam u Ligi Šampiona“, kaže odlični napadač.
Па нормално дека на секој му е желба да игра во подобра лига и да игра лига на шампиони , но тој никаде не кажува дека несака да се врати во Звезда.:helou:
Не го прочита текстот или што е работата?:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што му е на нигеров бе? :pos2::pos2: Даде два гола и мисли играчов јак...ццццц!!! И тоа рачунај на Нов Зеланд му дал два гола еј, пази тоа. А што све изнапромаши со Ирак не е ни самиот свесен, и дека токму поради него не победија против Ирак. Ама ако, не ни треба назад да се враќа, бш да видим кај ќе иде, ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ ЌЕ ИГРАЛ ЕЕЕЈ АХХАХАХАХАХХА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom