В
Вори
Гостин
Што е разликата помеѓу МБ пиво и Звезда?МБ пиво се полни во Нови Сад,а зведа го прима од Партизан на Маракана:helou:
da bea golovite po 7ipol metra, 2-1 za nas kje bese
kako i da e partizan go igrashe derbito porelaxirano,za razlika od Zvezda.Shansite koi ne bea iskoristeni vo prvoto ebano poluvreme se odrazija vo vtoroto i to e to.
Kako i da e, CRNO BELA ZASTAVA SIMBOL JE PICHKETINA
:poss:Што реков лошо море? :pos2:zokiarsenal, bruko.Prashuesh na tema na Partizan kako zavrshila utakmicata i dojde ovde majtap da terash?Grev si.Mi go upropasti denot, bedno zhivotno.:kesa:
izjava na eden delija od forumot. Inace toa so transparentot "NEEMA" ne go razbravНе могу да издржим а да не прокоментаришем...
Верујем да су многи сморени због пораза на терену доле, али ми смо им у сваком другом смислу ЈЕБАЛИ КЕВУ...
Колко пута се само данас десило да ми скачемо, лудујемо, урламо, а они само НЕМО гледају и стоје... ЈЕБАЛИ СМО ИМ КЕВУ
Првих 10 мин ћутање, сваки транспарент на месту, бело платно и "сви знају шта пише", окренуте наше заставе, порука од браће педерима, коментари на њихову кореографију, и нешто по мени најјаче данас - мали транспарент "НЕЕМА!" (ко разуме схватиће)
Једноставно - ЛУДНИЦА ДАНАС