Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Crvena zvezde na niske grane pada,
i polako od lige ispada.

SISAJ ZVEZDO ALE , SISAJ ZVEZDO ALE !!!!!!!!!!!!

Ke go jadete na cmarakana.
У недела вечити дербиииии...неам потреба да се расправам со гомнојадачи и лузери само ќе речем...
Њега јебемо,
њега карамо,
нека пуши сад,
Курац партизан...

Ајмооооооооо ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АЈМО ЦРВЕНА ЗВЕЗДА...

Још једна победа и титулааа
и опет ти си првак посталааа,
свуда смо те пратили
и верно бодрили
за твоју славу данас певамо
оле оле оле олеееее....

Де некој нека ми каже некоја кратка интересна песна против циганите(Партизан)...Да ја напишам на П.М на мсн:pos2:
П.С Утре 3-0 за нас.:wink:

Абе ај гитла на вашата тема...:pos2::pos2:Утре ќе ви дојдам таму да ви честитам пораз,ај гитла:wink:

Утре Црвена Звезда ке победи со 2:1 ова од неутрален агол ви кажувам за никој не сум,само сакам Тричко да даде некој гол

МИ СМО ЦИГАНИ, НАЈАЧИ СМО НАЈАЧИ! И сега има проблем? Цигани не цигани, тоа е...барем до сега не се случило Делии да бегаат од ЈНА како зајци :pos2::pos2::pos2:

Тричковски нема да игра денеска, не бил доволно спремен...у пм да иде!!!

Леле пу ј`зк и а`рм губат од циганите 0-2 :nerv:

0-2 упм да се носет Гробариве.... а си реков ќе тепет, па ќе почнев повторно да навивам за Цвезда, ама вака....

ama vaka? kje navivas za Partizan.Nosi se od sajtot, sram mi e shto si fan na Real Madrid.

ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEEE ZVEZDA ZHIVOT JEEEEEEEE SRCE MOJE JEE ZVEZDO VOLIM TEEEEEEEEEE!!

da bea golovite po 7ipol metra, 2-1 za nas kje bese :)
kako i da e partizan go igrashe derbito porelaxirano,za razlika od Zvezda.Shansite koi ne bea iskoristeni vo prvoto ebano poluvreme se odrazija vo vtoroto i to e to.
Kako i da e, CRNO BELA ZASTAVA SIMBOL JE PICHKETINA

Повторно изгубивме од циганите.Нека се гонат у Курац ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom