Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
http://www.mozzartsport.com/vesti/novi-zemljotres-u-zvezdi--marko-perovic-oteran-sa-priprema

Не бе не, ја сум рекол, поголеми лажговци од Лукиќ и компанија не постојат моментално у цело СД.
Какви дегени еј, на сите им исплатиле освен на него, па се правдале дека има некоја техничка грешка у што, нормално Перке не поверувал (а кој ќе поверува на луѓе што ги влечат 6 месеци за нос !?) и ја пуштил меницата и ај сеа назад у БГ. Срамота. И пак се правдаат со Роби, демек он не го сакал, у што апсолутно не верувам.

Право чудо е, а и ја му се дивим и на Роби и на играчите како може да работаат у вакви услови. Алал вера :cuc:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Aли како ни идат припремите то е чудо, наместо да се тренира као и секој нормален клуб кај нас се појавуват 1000 проблеми, и то од своја глава. Се сложувам со Никола алал да му е на Роби као може да ги тренира играчите, покрај овакви глупости ко ни самиот незнае на кој би можел да рачуна, кој играч би им засметал на управата, па би му удариле црн печат. Али ајде да се надеваме дек ке се средат работите др незнам што да кажам.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Aли како ни идат припремите то е чудо, наместо да се тренира као и секој нормален клуб кај нас се појавуват 1000 проблеми, и то од своја глава. Се сложувам со Никола алал да му е на Роби као може да ги тренира играчите, покрај овакви глупости ко ни самиот незнае на кој би можел да рачуна, кој играч би им засметал на управата, па би му удариле црн печат. Али ајде да се надеваме дек ке се средат работите др незнам што да кажам.
Се надеваме дека ќе се средат работите веќе 5 години, ама слабо некако се средуваат, поготово последниве 3 откога дегенон (не сакам више ни име да му спомнам) е на власт. У почетокот ги подржавав, демек ете, едини се нафатија да застанат на чело на клубот у ситуација кога на трибина главен хит беше „Буѓав лебац“ (а како стојат работите пак ќе биде), ама ептен засраја. Се им се зансова на лаги и празни ветувања, а тоа го потврдува и последниов случај со Перовиќ.

Ако у догледно време не се најде некој озбилен човек, го на*бавме гадно.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нек му е со среќа,штом Роби каже дек треба да се доведе и инсистирал на то, а и од она што може да се прочита се работи за талентиран играч, а нормално и треба да продолжи таа практика доведување млади играчи.. Мада од она што може да се прочита највероватно овие ќе го продаваат Филип Јанкович, дали она шпекулација ке стане вистина дек е продаден на рома за 3милиони, ако е вистина значи ние никад нема да земеме добра пара али ај да почекаме време ке покаже.
http://sportal.rs/news.php?news=78298

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Нек му е со среќа,штом Роби каже дек треба да се доведе и инсистирал на то, а и од она што може да се прочита се работи за талентиран играч, а нормално и треба да продолжи таа практика доведување млади играчи.. Мада од она што може да се прочита највероватно овие ќе го продаваат Филип Јанкович, дали она шпекулација ке стане вистина дек е продаден на рома за 3милиони, ако е вистина значи ние никад нема да земеме добра пара али ај да почекаме време ке покаже.
http://sportal.rs/news.php?news=78298
Абе шо е со дресовите овоа жива брука бе имате ли некој да интервенира да ви направат нов kit ова на се личи само не на дрес каков шо треба да има звезда (мислам на пругасти),Јес да не играт дресовите али бар малце од малце акл да имале овие од ЛЕГЕА бар малце да прочепкале да видат како се претходните овоа катастрофа.Коментирам баш пошто пред две сезони и кај нас требаше да дое легеа али фала богу отарасисмо се те беде.Од кај ги најдоа бе баш нив.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Абе шо е со дресовите овоа жива брука бе имате ли некој да интервенира да ви направат нов kit ова на се личи само не на дрес каков шо треба да има звезда (мислам на пругасти),Јес да не играт дресовите али бар малце од малце акл да имале овие од ЛЕГЕА бар малце да прочепкале да видат како се претходните овоа катастрофа.Коментирам баш пошто пред две сезони и кај нас требаше да дое легеа али фала богу отарасисмо се те беде.Од кај ги најдоа бе баш нив.
Не го купувај онда ако не ти се допаѓа, купи си го ланскиот или го веке имаш:). Што е тука е и јас не сум мн задоволен од изгледот претходниот ми се поике допагаше но то е, така се договориле.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Не го купувај онда ако не ти се допаѓа, купи си го ланскиот или го веке имаш:). Што е тука е и јас не сум мн задоволен од изгледот претходниот ми се поике допагаше но то е, така се договориле.
:D:D:D Не,го имам ланскиот цадеме го млекото од прчот преку него:)(мала шала)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Очекувам денес победа, не би требало да имаме некој проблем на ова гостување без оглед на то дек противнико бил опасен од прекини, и као то им било јака страна, а ко што гледам и добар коеф ни дават за нас 1,75 . Инаку ке има пренос на ртс сат па со среќа нек е :).

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Море ја викав ќе ги згазиме овие, ама некако коа видов 1.75 :confused:
Очекував 1.25 така нешто :D
--- надополнето: 19 јули 2012 во 17:23 ---
Како ќе ги исплескаме овие не се ни свесни :icon_mrgr:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Делије многу гласни со „још једна победа и титула“ :cuc:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Делије многу гласни со „још једна победа и титула“ :cuc:
На што глеаш бе брат, мене еден мртов стрим коментаторот изглеа некоја друга утакмица коментира :D Навивање не можам да слушам, иначе Делије нема ни 20, Фратарија на Спартак дојдоа да помогнат :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
На што глеаш бе брат, мене еден мртов стрим коментаторот изглеа некоја друга утакмица коментира :D Навивање не можам да слушам, иначе Делије нема ни 20, Фратарија на Спартак дојдоа да помогнат :)
Тука. Исто како на телевизор да гледам. Супер програма, не сецка, убо се слуша коментаторот и навивањето :) .

Едит: Ајде 0:3 . Мајката му ја еба Лазович на овие :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Имаш на РТС сателитската.

0-3, Милуновиќ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сеа незнам дали Звезда се ујачала или овие Нафтан се тешки аматери :D Ја мислим малку од првото, а појќе од другово.

Kajgana Shop

На врв Bottom