Ништо не спорам јас таа слика ја поставив поради комедијата што падна со навивачите на милан на јна и кореографијата што им ја праевте, рани 90ти и 2012 е долг период самата навивачка свест не била тогаш на тој степен ко денес , а и самиот велиш дека ти се јасни работите така да не гледам кај ме подби со оваа слика, а и далеку од то дек е нека провокација.Метка, тука ќе те цитирам, ќе те побијам... Иначе сликата Ти ја постави во "Балкански навивачки групи"
Не ми е целта да провоцирам или било што, само налетав на сликата, па да ја споделам со тебе
П.С. Ливерпул, Милан, Манчестер Јунајтед, Њукасл, Олимпијакос, Ајакс, Сампдорија, Челзи, Амерички застави... Охоооо
Кузнае што се издешавало, не ми се чисти работиве. А 10000 % бев сигурен дека Тошиќ нема да иде."Mada je postojala mogućnost da Tošić produži ugovor sa crveno-belima, a ostanak nije ni dovođen u pitanje, do preokreta je došlo zbog želje čelnika kluba da "ispeglaju" deficit u klupskoj kasi."
за тошиќ според пишувањата во весниците му било понуден нов поповолен договор за него и демек тој се согласил со Роби за да остане, е ако е ова вистина и потпишал за друг клуб стварно педерска работа од негова страна!Ова ме потсеќа на распродажбата на Пикси 2006.
Додуше заминувањето на Микиќ и не е толку лоша работа како заминувањето на Тошиќ. Ќе се отвори сеа простор за Стојковиќ, Луковиќ и Вешовиќ.
Сеа приоритет треба да биде штопер и тоа што побрзо, дур се припремите у почетна фаза, а не у јули/август кога играме Европа и кога почнува првенство.