- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Па кој нема желба да се слика со легендата ? ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Кд е таква работа и ја ке си направу едно овакво!!!Ова е син ми во иднина![]()
После потпишувањето со Асамоа, сакал-нејќел ќе си идеКалуѓеровиќ не си оди.
Тој па ич не ми прави мерак. Даде гол ама за кој к*р, многу сум скептик за него. Калуѓер бар каков таков дрво непокретно не вадел у 90+ многу пати. А и треба да се разработи само, има квалитети, докажал многу пати прав шпиц дека е.После потпишувањето со Асамоа, сакал-нејќел ќе си иде![]()
Уште го неаме доволно гледано, да може да судиме каков е, ама полош од Калуѓеровиќ не верувам дека може да биде.Тој па ич не ми прави мерак. Даде гол ама за кој к*р, многу сум скептик за него. Калуѓер бар каков таков дрво непокретно не вадел у 90+ многу пати. А и треба да се разработи само, има квалитети, докажал многу пати прав шпиц дека е.
У прашање бил Лука Милуновиќ, младински репрезентативец и играч на Зулте Варегем.--- надополнето: 1 февруари 2012 во 00:11 ---
Администратор са Ред СтарБелграде форума(RedStarBelgrade.info):„Другари, потписујемо јошједног играча. Бићетеодушевљени. То је све што за
сада смем да вам кажем. Имесутра.“
"Roditelje Filipa Jankovića pozvali smo na razgovor oko produžetka ugovora pre mesec dana. Oni se ne odazivaju. Ponuđen mu je najbolji ugovor u istoriji za tako mladog igrača! E sad, ne znam da li se ta cifra uklpa u njihov kućni budžet... Mi ne želimo nikakve kombinacije, želimo da igrač bude sto odsto Zvezdin i tu nema razgovora. Filip je na spisku putnika za Antaliju, videćemo da li će potpisati produžetak ugovora. Igra nerava je završena... Mač i pogača su u rukama njegove porodice", rekao je Stefanović