Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
дада ќе има на РТС САТ, идемо даље!!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Давајте стримови од негде неможу на ртс да гледам, ко бога вас молим
:)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Охххххх 1-1 :(

Добра игра сепак, Рен в шише пикнат, две шанси само првата Бајко феноменален, при втората незнам како пушти предност судијата, и сум сигурен дека беше офсајд.

Одиме второ на победа, само АК99 да распали, или пак да се уфрли и Мезенга, со два шпица во напад ги прајме лом овие емигрантиве :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Криво ми е за голот, во првите 20 минути ги столчивме, Кореографијата :cuc:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Толку ни е силата реално гледано. Второто наместо ние да нападниме, тие играа пресинг и чекаа наша грешка. Евандро со повреда, Борха преморен, Калуџеровиќ не се ни виде, Мезенга не доби ниедна топка...
Одличени денеска Тошиќ и Ковачевиќ ака Пикси :) Претрчаа многу и тие се заслужни што се држевме на утакмицата.
Тактика си одредва Роби секако, мада мислам дека подобро е да напаѓаме со 2 шпица отколку со 4ца предни везни, и мора Михајловиќ да се врати што побрзо, пред месец дена изјави дека полека се враќа во форма така да наскоро го очекувам како најдобар дефанзивец.
Пак ќе кажам, 2 ситни грешки и 2 гола примивме, релативно солидна партија, ама толку можиме против вака силни екипи...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Само да прашам, дали мене така ми се виде или и на другите... Точно 70-та минута беше во тек кога дадоа накај трибините и ми изгледаше како да има меѓусебна тепачка? Виде некој нешто такво, оти погледнав само накај Тв, дел од момент беше :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Гробар јас не приметив могуќе е, иначе што се тиче утакмицава, дадоа се од себе момците не можам да им замерам, најдобри Тошиќ, Бајковиќ,Вешовиќ кој иначе изглеа само од клупа коа ќе влезе е ѕвер, стартна не знае, најлош Вилотиќ со страшни киксови. секоја чест игравме со пет пати по вредна екипа, а и ко што тупеше коментарот лошо игра Рен дома зашо да не им тртнеме два гола :)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Само да прашам, дали мене така ми се виде или и на другите... Точно 70-та минута беше во тек кога дадоа накај трибините и ми изгледаше како да има меѓусебна тепачка? Виде некој нешто такво, оти погледнав само накај Тв, дел од момент беше :D
Јас видов, имаше група од 20-30 што се стуркаа или нешто слично, и дел од секунда беше веднаш ја сменаа камерата :) Сигурно ништо битно, инаку немаше да се пее до 95та минута непрестојано :)

Btw, Слован ја победи Рома со 1-0, меѓу почудните резултати HJK 2-0 Шалке :eek:, Ааlesund 2-1 Alkmaar, Nordsjaelland 0-0 Sporting, AEK 1-0 Dinamo Tbilisi, Maribor 2-1 Rangers...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да да, јас видов за Слован, и некако ко утеха ми дое :D

Kajgana Shop

На врв Bottom