Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добра е новата песна која се пееше вчера од почеток на второ полувреме до самиот крај на мечот.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Неверојатна бројка на Делије...
Рушат рекорди во Европа....:cool:
Околу новата песна...
Текстот....
"Црвено беле боје је крв у мојим венама, само на тебе мислим и зато ноћу не спавам, и можда треба да запитам се дал` сам нормалан,
 а мозга нема у глави само Звезда Црвена"...

Искрено,според мене оваа е една од најслабите песни по квалитет на Делије...
За разлика од последните неколку нови песни кои се за за чиста 10 ка :drk:
Оваа ,нема доволно силен ритам за навивање кога се пее за разлика од претходните кои се за доведување до лудило....

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
У главно прочитав дека Франција спремила ВОЈСКА за доаѓањето на Делије, водени топови курци палци, малце е навредливо тоа според мене али ок, они си знаат...
--- надополнето: Aug 22, 2011 6:18 PM ---
А да, и народот во Франција бил многу вознемирен поради доаѓањето на воените злосторници :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Да им се наебем све живо на нив. Увек било вака кога гостувале групи од овие простори. Па, и ние сме луѓе бре, мајку ви ваша.

Иначе, околу новата песна. Можда ритамот не е нешто за да се лудува, ама текстот објаснува :cuc::cuc:

Само на тебе мислим и ноћу не спавам....

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Губиме со 2-0 на полувреме, играме ко да не играме особено одбраната ни е катастрофа, добро е што не примивме усте некој гол, не очекувам ништо подобро во второ полувреме од игра а тешко со ваква игра и гол да дадиме ако се земе предвид дек прво немавме ни една сериозна шанса за гол, инаку се слушаат само звездини песни цело прво пол.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Зашто бакљи, зашто ?

Осеќам дека ќе го кркаме дебело од мафиозите од УЕФА:(

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
4-0 то е реалноста иста приказна ја гледаме, и ни се смачи веке постојано велиме имаме добар тим подобар од лани али на дело нема ништо од то, над 50000 публика на маракана беше доказ за то колку се потребни евро мечевите за ЗВЕЗДА, колку е желна публиката за такво нешто.
Но реално со ваква игра тешко би се то остварило, да неможеш гол да дадиш од игра ако се тргне тој гол што го постигнавме против рен од пенал.
Следи гостување во смедерево несмеат ни да помислат на кикс као лани 0-0.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Поминавме ко боси по трње во Рен. Подобро да не отидеа, барем 3-0 ќе беше службено.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Ни Роби не е свемогучи :(
Толку со оваа екипа и со овие играчи. Не сме слаба екипа а сепак ни фалат 3-4ца врвни играчи, и конечно некои кои храбро ќе играат. Мене не ми е јасно на двете утакмици играме некоја си шуш-буш игра ни напаѓаме, ниту се браниме како што треба. Одбраната ни е :noze:... Вилотиќ се покажа како големо ѓубре, Чосиќ е сепак премлад и неискусен, Ади или е најдобар или е камен, и толку со стоперите. Михајловиќ е надвор од конкуренција и тука завршва списокот. Аџо мораше да најди некој стопер, било каков само да е стопер... Ама то е то...
Да бидиме реални немавме ама баш никакви шанси со екипа каква што е Рен. Уиграни се, трчаат, погодуваат, храбро играат, тепаат... Ние сме се обратно од нив.
Али дефинитивно време е да дојди друг спортски директор и клубот конечно да почни да инвестира во реновирање на екипата. Вака, ќе ни се дешава Рен секоја и секоја година...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Потполно се согласувам. Едноставно, немаме м*да т.е ни фалат играчи кои ги имаат.

Вилотиќ кај мене, од омилен дојде до играч кој сакам што побрзо да ја напушти Звезда.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
И покрај елиминацијата играчите, беа испратени со песна.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Вчера сме победиле со 1:0 Лазович стрелец се поправаме полека во домашната лига (y)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Искрено, одигравме слаба утакмица, ама и така слаби бевме подобри од Смедерево.

Следи пауза поради репрезентацијата и таа треба максимално да се искористи за да се корегираат некои работи. Иначе и Тошке по пауза од 3 години се враќа у репрезентација:)

Стигнуваат и добри вест во врска со опоравувањето на Пашеко. Наводно, според проценката на лекарите од Бразил, он би можел да се врати на терен негде у половина на ноември. Баш супер(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom