Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Тешко не тешко то е во таква група бевме подобро и да сакаш нема , само добро да одиграме на гости ако можеме нерешено да одиграме, на Маракана ги победуваме.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Можеше и подобро со оглед дека можни противници беа Аек и Австрија Виена ама и вака не е лошо. Ако ништо друго барем се избегнати Шалке и Брага.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нешто спомна овој коментаторот за тоа дали е можно да се одиграат две утакмици исти ден во Белград, као подоцна ке имало известување, или не го сватив.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па и не е толко лошо, ако играмо како што треба мислу можемо да пројдемо, како и да е не е тотенхем, а за ичера немам зборови, можу да кажу само горд сам што сам звездаш!!!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ЛУДИЛОООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Нешто спомна овој коментаторот за тоа дали е можно да се одиграат две утакмици исти ден во Белград, као подоцна ке имало известување, или не го сватив.
prvata doma ja igra zvezda, revansot e tamu

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дома ја играме првата пошто Партизан игра игра у гости
--- надополнето: Aug 5, 2011 4:27 PM ---
Иначе јас сум задоволен, можеше и полесни да се паднат, ама можеше и многу потешки, замислете Тотенхем да се паднеше :)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Имаме шанси јас мислам, многу е битно како ние ќе изиграме и како ќе бидат расположени играчите.

Добро планират уште некој играч да донесат или? :confused:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Малу го „искаутирав“ Рен и еве некои детали.

Прошла сезона завршија на 6 место, иако во добар дел од сезоната беа при врвот.
Физички се многу појаки од нашите играчи. Имаат многу црнци кои се прави „тепачи“. Најопасен им е Притопија, кој дошол од Хамбург. Исто така, тука е и Стефан Далма, бивш играч на Тотенхем. А вреден за споменување е младиот напаѓач М'Вила.
Имаат цврста одбрана и минатата сезона примиле најмалку голови (35), ама пак и не дале многу голови (38).
Некои што ги имаат гледано повеќе, велат дека знаат во текот на мечот да се погубат и да им падне концентрацијата и поради тоа, најчесто ги губеле утакмиците.

Го читав и нивниот форум. Не респектираат и велат дека ќе биде тешко. Импресионирани се од атмосферата на Маракана и велат дека на нивните играчи ќе им било доста тешко у Бг. Од играчите, највише ги плаши Борха и велат дека се импресионирани од него.
Според нив, а и според мене шансите за понатаму се 50-50.

Утре Роби патува да ги гледа во живо.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Што се деси со Короман го шитнаа е или повреден е инаку со Рен има голема шанса само добра тактика и 100% да дадат играчите ке го минат :cool:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Короман фала богу замина во русија некаде ама несум сигурен, додека за со рен ке треба доста да се препотат нашиве ако сакаат да направат нешто, искрено ја сум оптимист!!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас стварно, нема ништо навијачки во мојов коментар, можеме да ги поминеме, и сам Ковачевиќ рече дека рен се на почеток пред да се уиграат слаби, а нашиве се мотивирани 100% после победана

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па добро сега е то актуелно да се анализира рен, точно е то станува збор за добар тим самиот факт дека дале 8 милиони оваа година за појачување што е 17 пати поике од нас говори дек имаат сериозни амбиции, али и немора да значи дек ке одиграат многу подобро и ПСЖ фрли тешки милиони па си го папаше вчера.
Треба да ги искористиме слабостите кој што ги напоменавте кој ги имаат, со полна маракана и добар резултат на првиот меч, нормално и среќа, би требало да се поминат.

Kajgana Shop

На врв Bottom