Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Аирлија нека е :mad:

Ова е невозможно јеботе, го загубивме играчот кој требаше да биде еден од носителите на играта наредната сезона. Дали е можно да сме олку малерозни ? Сега остануваме со само едно лево крило. Јебига, сеа треба да се донесе уште еден играч на таа позиција, макар на позајмица.
--- надополнето: Jul 2, 2011 5:00 PM ---
А според последните информации, настанала и општа тепачка на теренот.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да им ебам индијанците на 4-0 за нас, тепачка настанала.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Kaкви 4-0, неточна информација. Утакмицата завршила 0-0. Сме имале доста шанси, ама пак таа јебена реализација...

Заебите резултат, битна е играта, а најбитно од све Винисиус да се опорави и да се донесе негова замена.

А баксузот да биде поголем, на Вилотиќ му ја пукнале аркадата, ама не при тепачката (кузнае и дали ја имало).

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Какво опоравување ? Скршеница на скочен зглоб, пиши пропало цела сезона.Не ми се верува, ајде да видиме сега како ќе реагираат, мора да најдат дополнителни пари.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
У пичку матер неми се веруе дека смо толко малери...мора замена да се најде!!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А за резултатот па неќам да коментирам....знам дека е пријателска ама сепак Колумбија третолигаш у курац...Значи овој нема опоравување...е баш сјајно

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И еве уште еднаш прилика да не се збори вака, не е убаво и не е христијански, јас се извинувам.Еве на мондо има видео, јасно се гледа дека Пашеко падна и сам се повреди некако, немаше никаков брутален старт ...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Да е..м и малер,немаме среќа стварно, не одигра ни еден официјално меч и се повреди, ко што може да се прочита вистинско чудо е да се опорави за 6 месеци, дај боже многу побрзо да се опорави. Таман си помислив дек конечно ке направиме добар тим, одма малери НЕМАМ ЗБОРОВИ.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Имам 16 години и не сум сведок на едни од најголемите успеси на Звезда, но на ова се скинав од плачење.Ебате утакмицата

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Па оваа не беше многу одамна пред две сезони мислам дека беше, јас имам 18 ја гледав баш се сеќавам, многу јака утакмица :D

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Малер со Пашеко :( таман донесовме играч по лево, се сјеба...

Наредна пријателска со Матерсбург Б тим. И со нив уште 0-0 ако е... :eek:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Јевтиќ утре ја напушта екипата, само не знам во кој клуб ќе иде .

Еве eден краток извештај од денешниот тренинг, каде што се спомнува и заминувањето на Јевта.

Bio danas na treningu prvo igraci pevali jevti da ostane i aplaudirali mu posle mi potvrdio chava da sutra odlazi ali mi nije reko gde.

Danas trenirali u 3 grupama ni jedan nije samostalno radio.
Dodavali se na mali prostor prva ekipa koja uspe 6 pasa bez prekida smela da krene u zavsrnicu sa obavezno 3 igraca i zato je imala 6sekunde. Dokle dve ekipe igrale ona treca igrala sevu.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
резултатот не е толку биден, него Пашенко што се повреди :S, не ја гледав утакмицата, но ќе може некој да каже како ги изигра првите 40 мин?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добро сме одиграле, според то што може да се прочита, а и види на некој клип, мислам дек Каду треба што побргу да си оди, а и е најавено ја пее истата песна од лани промашува празен гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom