Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Леле зашто го постна ова ме пукна носталгија некоја, каква екипа имавме тогаш.... Да се врате славни дани..:(

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ех да, имавме солидна екипа (Баста, Гај, Кастиљо, Мао Молина итн.), ама погрешен човек на клупа, Косановиќ. Ау кога ќе ми текне на Арис и неговата 5-5-0 формација во која Короман изиграваше шпиц. Таа сезона можевме и у ЛШ, ама Пикси направи погрешен потез ставајќи го токму Косан на клупа.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да за тој гол на Короман свака част!!!... но откако се врати некако се препотентен ми беше имав впечаток дека мисли дека е најголема звезда и затоа ме нервираше, а Каду не е за во звезда, дечко неможе еден дуел да издржи, додека во поновата историја на Звезда мислам дека најдобар тим имавме начело со Видиќ, мислам Панта играше во ист тим , предавникот ни бранеше...и не се сеќавам кој друг !!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И да дојде ваљда ќе биде втор голман. А читам у коментари тешко глодарче бил овој :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Сакам Каду да остане, некако многу го засакав :)
Може да го сакаш колку сакаш, али не и да остане, не за џабе беше на неколку меча исвиркуван, тој одигра 1натпревар добро 5 одигра катастрофа,
--- надополнето: Jun 28, 2011 5:23 PM ---
И да дојде ваљда ќе биде втор голман. А читам у коментари тешко глодарче бил овој :)
Тешко глодарче жими она, ако е нема да го копира Мустафа и да преминува во најлутиот ривал, тоа се само обични индијанци. Јас не би облекол дрес на партизан они се курчат па и играт за спротивен табор, то ти е парат прави играта кај нив.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Кировски е тешка гробарчина и у овој момент не ни е потребен. Ги имаме Бајковиќ, Весиќ и Димитровиќ, кој ќе паузира еден месец поради болест, па место да се донесе друг голман, може да се приклучи Кнежевиќ од Сопот или Цаковиќ од Вождовац. И двајцата се наши играчи.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
http://www.mondo.rs/s210458/Sport/Fudbal/Scepovic_novi_napadac_Crvene_zvezde.html o_O

Бог да чува и да брани ! Као прво, поптишуваме со гробар, значи ја има пројдено цела младинска школа на смрдизан, татко му е легенда на смрдизан, а ка второ, дечково е дрво, ништо не покажал до сега. Го гледав кога играше за Србија у-21 и беше тотално погубен на терен, појќе сметаше отколку што користеше.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ненад Ковачевиќ се враќа, не е официјално но пренесува МОНДО а до сеа беа доста точни, према нив би требало во наредниве три дена да дојде и да потпише договор :) Имам многу добро претчувство за сезонава, башка со Телеком врштиме од врски:cool:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Охохохохоооо, добиваме одлично појачање. Добиваме она што ни фалеше, а тоа е агресивност на средината од теренот, посебно во утакмиците со смрдизан.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добро ни дојде Ненаде.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дај боже да се само гласини, ама зборат дека денеска на пријателската му ја скршиле ногата на Пашеко :Ѕ :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom