Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
http://sportal.rs/news.php?id=55053

ццц прво едн играч тешко повреден, сга и овој... од овакви играчи ми се кења, место да се понашав како професионалци они се докажуев кој е главан...незнам немам зборови, подобро и од њега да се откачимо овој лето и да најдемо двоица дефанзивци!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
o_O
Е јебига...тотално сум сјебан. Вилота ми е најомилен играч у оваа екипа и пази сега ова.:(

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Значи сега одбраната ни е ослабена за сите пари, незнам поточно каков грев направил Вилотиќ, али ако летал во облаци ради то што ја доби капитенската трака, правилна одлука тренерска. Или некој ке се научи на ред и дисциплина или чао, пријатно али ајде ке ја чекам баш изјавата на Вилотиќ да видиме, али во секој случај ова не е добро за тимот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако е само ради тоа што покажувал како да се игра пред ПРИЈАТЕЛСКИ натпревар, мисалм дека и Роби глуми лудило и некоја си строгост, кога Калуѓеровиќ на своја рака изведе пенал, а Роби сакаше Каду да шутира, не го стави на дерби да игра(го стави у 80та минута). Таков си е човекот, ама Вилотиќ и него му беше омилен онака у тимот, можеби баш ради тоа е и нај разочаран.
--- надополнето: Jul 17, 2011 1:11 PM ---
http://www.mondo.rs/s212134/Sport/Fudbal/Vilotic-_Kajem_se.html

Мало касно :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па не ти е ово средно школо па да црташ на табла, што мерак толку да не сака тренер да биде, реално мое мислење е сега за сека треба да му се даде усте една шанса, зш 28ми доаѓа многу брзо, и така имаме доволно проблеми па и овој уште да не игра.
Мада што и да одлучи Просинечки треба да се испоштува, па макар и Вилотиќ да не игра повеќе додека е тој тренер.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Епа не може така. Направил сега на пријателска, другпат истото ќе го направи на званична утакмица, па коај ќе види дека тренерот ништо не му вели, тоа ќе му стане рутина, епа не може така. Роби не е Кристиќ или Достаниќ, па играчите сами да му кажуваат шо измени да прави, мора строгост, инаку ништо.

Јбг, колку и да го поштуем Вилота и колку да ми е омилен играч, заслужи казна, може не ваква, ама заслужи.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Епа јас мислам дека доволна казна ќе беше одземање на капитенска лента, но да остане да игра во Звезда. Ама ајде, Роби разлишља другачие изглеа

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Само му е одземена лентата, а ја се надевам дека ќе заигра.:)

M

MrzaRules

Гостин
Еве веќе кога сме кј штоперите да кажам дека се врати и фолирантот од Гана, па еве ја неговата изјава

http://www.zurnal.rs/2011/07/17/li-adi-jedva-cekam-da-zaigram-za-zvezdu/index.html
срамота ќе биде ако овој заигра после се шо има направено...а играчот погоре спомнат заради една грешка да не игра...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ма нема шанси да игра. Барем ја мислам така, бидејќи паметниот СД денеска изјави дека ќе се рачуна на ѓубрево:tapp:. Aма па когај ќе размислим дека за све се прашува мајсторов од мојот аватар, гајле немам.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Никако !

Ја мислим дека Роби не е таков и дека нема да му опрости на Вилота, него ќе треба уште многу да се докажува за повторно да заигра. Ја би сакал повеќе од се, ова да не се десеше, ама очигледно Милан превише се уфилмал у новата улога. Ади според мене одамна заврши.:)

Малу поведри вести. Според некои информации кои кружат, со Драго е договорено све, само запнало околу парите, но и тоа ќе се реши у наредните денови.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Кружат информации т.е за курир дал интервју нашиот СД,дек Драго ке дојде ова е за да влезе во гинис преговарање али ајде ако испадне као што треба еве му еден мал + на нашиот СД, бидејки досега има 100 минуси.

Kajgana Shop

На врв Bottom