Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Точно така, Роби вика барам играч кој знае да се уклопи у формација 4-3-3

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Калуѓеровиќ тешко се снаоѓа у овој систем кој го форсира Роби, нему појќе му одговара систем со двајца напаѓачи, па мислим дека е логично да се побара друг напаѓач, побрз, поподвижен и најважно од све е да може брзо да се уклопи.

АК99 сезонава постигна 20 голови, што е фина статистика за еден напаѓач, па затоа може и лесно да се продаде. Ако не донесеме друг напаѓач, ондак Калуѓеровиќ мора да остане, па да се ротира со Борха.

Ја сум задоволен со преодниов рок до сега, само уште да дојдат Драгутиновиќ и Тодоровски, а да одат некои играчи шо треба да одат и ја ќе бидем презадоволен.
За разлика од тебе јас мислам дека мора да се донесат уште неколку играчи.
Ќе видиме дали Ади ќе замине со тоа и дали нов ќе треба да се донеси, лев бек прва опција Тошиќ, втор бек уште со Рељиќ? o_O Десно Тодоровски не ми е нешто нај нај, 27 години според мене тежок просек, подобро Микиќ заедно со некој од младинска екипа да играат ако замине Нинков. Од Драгутиновиќ изгледа нема ништо чим не се спомнува, па и не ни е неопходен јас мислам, подобро е Ади да си остане отколку овој да се влечка по теренот. Средината во главно е средена ако дојди Пачеко. Каду и Савио треба да се продат, Исах мора да се зачува... Jeремиќ и Биниќ ми се прави илегалци во тимот, едниот играше ама скрши нога, другиот едвај некоја пријателска изигра. Ќе видиме Димитријевиќ како ќе се покажи во тандем со Евандро, тука ако се додат Лазовиќ и Вешовиќ сосем солидна средина би имале.
Нападот и да остани и да не остани АК, мора да се донеси класа напаѓач. Перовиќ камен, Јевтиќ знај да погоди ама врска нема со топка...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^ Ади одамна има завршено со Звезда. Или може да игра, ама под услов да ја среди главата пошто има огромни проблеми со истата, или поточно, да се тргне од неговиот менаџер. Ако тоа го стори, одма може да игра, а ако не, ајт пријатно. Значи, боље Драгутиновиќ да се „влече“, отколку Ади да прави глупости.

Како втор лев бек, РП7 може да го користи Микиќ , како што го правеше тоа во поголемиот дел од сезоната, а можеби ќе биде донесен Родиќ од ОФК. Тодоровски е јас мислам многу подобро решение од Микиќ на десен бек, а ако би го довеле него, замена би му бил Филип Стојковиќ.

И ја би сакал Исах да остане, бидејќи подобар од него во ЈСЛ клубовите не може да најдеме, а со странциве оди тешко некако, но ќе видиме што ќе биде, можеби и Аџиќ ќе извади некој кец од ракав:D. Савио нема да иде на припреми, исто како и Јерема и Биниќ-јуниор, што значи со нив сме завршиле, додека Каду, наводно имал понуда од Турција.

Ако не се донесе напаѓач, тогаш е сигурно дека АК99 останува. А, ако у најлош случај се деси АК да иде, а притоа не донесеме напаѓач, тогаш Борха ќе мора да иде на местото на , а Вешовиќ на местото на Борха.
--- надополнето: Jun 17, 2011 5:21 PM ---
Ќе заборавев да кажам. Наредниве денови треба се потпише спонзорски договор со Телеком Србија на три години. Се шпекулира дека ќе добиваме 1 милон евра по сезона.;)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Треба левак за лев бек, Микиќ изигра неколку утакмици и се гледа дека не е тоа тоа... Уште од Луковиќ наваму немаме добар лев бек.
Јеремиќ треба да се задржи, во случај да се повреди некој ќе треба да експериментираме o_O
Аџо... Гледал играчи од 5М во Бразил, мајко мила... :eek: Најголемо промашување е, секоја чест шо првата сезона вака-така склопи екипа без динар скршен, ама еден нема донесено асолен играч...
Инаку Перовиќ преговарал со АЕК, камо среќа да го земат тоа дрвото, да донесиме некој голгетер, и заедно со АК, и Борха кој мора да игра само шпиц ќе имаме солиден избор...
Ова со Телеком Србија е договорено уште некој месец унапред, со самото влегување на Радујко (или како и да се викаше) во управата ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Никако нема да се врати Панта, ако на Пантелиќ мислиш. Го бараат толку многу клубови од Европа, во Русија мислам, што на крај памет не му е да се врати, башка немаме ни пари за него :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Овој Ади ги помина сите граници, ајде магла да не го гледам !

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Шо напраил бе кутриот ?
Заглавил во Гана, наводно симптоми на маларија имал и се лечел таму, шо не е баш за вервање :D

Инаку Тодоровски дефинитивно нема да доаѓа, најверојатно нема ништо и од Драгутиновиќ, Стевановиќ...
Мада Аџо рече дека ќе има уште засилувања, па до поаѓањето за Австрија најверојатно уште некој ќе потпиши :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Кој Стевановиќ ? Далибор Стевановиќ ? Ја колку што знам он не беше ни спомнат, а и искрено не ни треба. Со Драго уште не е сигурно, можда и ќе дојде :D

Можно е и враќање на екс-капитенот Ненад Ковачевиќ, но под услов Исах да пронајде нов клуб.

Ади не ни треба више, со него е завршено, може да иде кј сака, само што подалеку од Звезда. Ако сака нека иде и кај смрдизаните, само да не го гледам.
--- надополнето: Jun 25, 2011 6:47 PM ---
Пред два дена на екипата и се приклучи Бруно Мезенга од Легија и засега уште нема потпишано договор, бидејќи се чека да му истече позајмицата со Легија, па да потпише договор.

Иначе да кажам дека у опција за центарфор беше и Вандерлеј, инаку стандарден шпиц на Фламенго, но тренерот на Фламенго не го пушти и трансферот пропадна. Штета, ќе беше огромно засилување.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ади кое ѓубре испадна еј, а колку само го ценевме на старт реално и покажа квалитет али со овакво понашање серам му се на квалитетот.
Инаку што е до можно доваѓање на Ненад Ковачевиќ ако си отиде Исах то би била добра работа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сакам Каду да остане, некако многу го засакав :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Сакам Каду да остане, некако многу го засакав :)
Никако, него и короман највеќе ги мразам, короман мразев!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Хехе. Короман додуша сезонава и не ме нервираше толку, колку што ме нервираше прошлиот пут кога играше у Звезда. Тогај корнев живци заради него, посебно у 137 дерби кога имавме контра за гол, ама господинот Соломан беше себичен и пропадна шансата. А да не зборим за друг пат. Али затоа ова никад нема да му го забраем. Лам го испрати директно на рехабилитација на кичмата.

Инаку, не можем да мрзим ниеден фудбалер на Звезда, што играл или пак што е моментално у клубов (со исклучок на Мустафа).

Kajgana Shop

На врв Bottom