Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Kazajte nekoj strim :mad:@@@@ nisto ne rabote ni Blakansport ni Zulu

--- надополнето ---

JEBIGA SOLIRAT NEPOTREBNO!

--- надополнето ---

A KOMSIJTE PAK NE SA SLUSAT :D
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Кој го стави овој капитен бре овој не е за фудбал,ако се Јевтиќ казнуваше со непуштање да игра, со то што промаши против смедерево овој не треба ни да се пушти на терен да го погледне.
То е рано подарен гол,од овој наш дедо мраз кој денес делеше поклончиња и поремети све.Далеку од то дек стокава беше подобра,но на крај реално се гледат бодовите играта кој ја гледа,иако ова беше бар за мене нај лошо дерби за гледање.
Овој Ади нога да му се позлати,едино тој заслужи пофалби за другиве и то какви минуси Тошиќ и Миловановиќ оние искусните везе немаа,за Короман се виде бар на почеток ко да имаше желба да игра,ако не ништо др бар желба.
Инаку за навивање се виде и потврди кој е кој,и кој неможе да навива без озвучение,и зш бојазност за носење застави кај комшиите лепо и е порачано слободно да ги носи стокава нече нико да ги дира.И покрај рано примен гол,север не попусти во никој случај,штета што некој на трен не го награди тоа,инаку некој сјајни пароли упатени кон стоката.
 

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.408
Поени од реакции
6.028
Честит пораз,сосема заслужено,само каде изчезавте 90 % од провокаторите и тако званите навијачи ?(со чест на исклучоци )
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.592
Поени од реакции
1.007
Катастрофа дечки, катастрофа. Веќе втор пат годинава кинам живци ради истиот играч, Ѓорѓевиќ.

Единствен играч кој вреди да се спомене од саботата е Ли Ади и никој друг. Очигледно ни треба еден таков играч на повеќе позиции у екипата за да играме озбилен фудбал, бидејќи вака не бидува.

Ако ништо друго, барем им се одржа уште една лекција по навијање на комшиите.
 
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Апсолутно заслужена победа на партизан, мора да се признае. Годинава конечно имаше нормално судење, без некои поголеми грешки. Каду чист промашај заедно со Ѓорѓевиќ во саботата. Тие се издвојуваа, иначе катастрофа беа сите од прв до последен.
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
За дел од играчите ај и да речеме ке им прогледнеш низ прсти поради слабите изданија то се однесува на Вешовиќ,Трифуновиќ,Калуѓеровиќ,јбг немаат бог зне какво искуство младост,прво дерби.Али остаток севе разочара исклучок Ади ем прво дерби али човекот е страшен,не само овој меч и претходните што ги гледав,а и на самото деби ви кажав дек од овој нема да се покаеме.
Слободно можам да кажам дек дел од играчите не заслужуваат да го носат ЗВЕЗДИНИОТ дрес сите знаеме кој се,почнувајки од виновникот во дербито.
Борба за титулата тек предстои,нема предавање,несмее ни да се помисли следува куп во среда против борац.
 
Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Li Adi je od nedavno član odbrambene postave Crvene zvezde, koja je u subotu poražena u 139. "večitom derbiju". Partizan je golom Moreire pobedio, a kao što je i očekivano niko u Zvezdi nije bio zadovoljan, pa ni defanzivac iz Gane.

- Kad sam video atmosferu navijača i kako nas bodre, zaista sam imao veliko zadovoljstvo da odigram utakmicu i tako je i bilo. Prijalo mi je, ali na kraju sam morao da budem tužan jer smo izgubili - kazao je za klupski sajt Adi, naglasivši grešku koja je bila uzrok poraza.

- Utakmica je nekako bila spora, imao sam utisak da golova ne bi bilo da nismo mi pogrešili. Zato mi je poraz glup, ali i to je fudbal. Žao mi je zbog navijača koji nas zaista super bodre i uvek su tu. Meni je čast što igram u Zvezdi, i nadam se da ćemo pobediti na sledećoj utakmici. Svakog protivnika poštujem, ali meni zaista nije bilo posebno teško protiv napadača protivničkog tima. Da nije bilo greške, ne bismo primili gol, ali to je fudbal. Izgubili smo i idemo dalje, a rivalu čestitamo - zaključio je Adi.

Li Adi e car bre si gi klade vo dzebut i dvujcata napagaci na Patlidzan, a Kleo, dobar e samo za vo srpskata liga, so dvujca salam odbranbeni igrajaci i sa gube aftomatski, a bez nego nisto nema ni od Patlidzan. Nego kak i da e cestito nek im e pobedata spored mene ne e zasluzana i najrealno bi bilo da zavrse 0-0 ili 1-1, ali kak i dae idemo dajle, prvo borac pa posle Hajduk pa zdravje i zivot na zima uste nekolko salam igraci i na prolet da gi demolirme na sred JNA.
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Е кога би имале још 3 игрчи такви ко Ади,мада зимски преоден рок треба да се поработи и на то да се доведе некој па ке видиме отом потом.
Што овој карлеуша го нападнале,па јбг тотален промашај ни е што го доведовме,а па на дерби беше најслаба алка,или играј или магла некој нема со тебе да си кине нерви,и оној наш хуманитарец капитен.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/napadnuti-dusko-tosic-i-jelena-karleusa-31029.html
Сви играчи пролазе,тренери и чланови управе, само север остаје,Звезду чува нема никад издаје!!!
 

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Како што пренесува Бета, Тошиќ кој бил заедно со сопругата, естрадната ѕвезда Јелена Карлеуша, од група на навивачи на Црвена звезда бил нападнат во месноста Бежанијска коса во Белград.
Групата навивачи му забележала на Тошиќ за лошата игра и поразот од Партизан, на провокациите фудбалерот не останал должен и одговорил со иста мерка. Таквата реакција на дефанзивецот дополнително го зголемил гневот кај навивачите кои започнале да го каменуваат автомобилот во кој биле фудбалерот и неговата сопруга. Душко Тошиќ дури и се обидел физички да се пресмета со навивачите.
На крајот целиот инцидент завршил на тој начин што хулиганите со спреј го ишарале автомобилот на Тошиќ.
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.592
Поени од реакции
1.007
Победа у куп, Звезда-Борац 4:0.

Стрелци на головите Калуѓер х2, Декса и Исах.

Сме играле у следниов состав:
Стамени, Нине, Микиќ, Тошиќ, Бригел, Исах, Декса, Лазовиќ, Каду, Трифуновиќ и Калуѓеровиќ.

Шанса добил и младиот штопер, Урош Спајиќ.
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки и од мене за победата,сега во првенство играме против кула(џомба),би било добро да се нокаутира овој тим и да му се посака срекен пат 2лига,па тогаш овој џомба нек наплатува карти по 1000динара.

--- надополнето ---

 

Kajgana Shop

На врв Bottom