Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
На полувреме имаме водство од 1-0 стрелец на голот Калуѓеровиќ,реално можевме да го дадиме усте најмалку 1гол,но слаба реализација пред се онаа шанса на Миловановиќ кога излезе сам пред противничкиот голман.
Второ полувреме треба усте на старт да се дади гол за да не се драматизира до крај.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Сосема задоволувачки беа првите 45 минути, но не е тоа тоа, може, а и мора подобро.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата и новите три бода но и избивањење на лидерската позиција,стрелец на вториот гол беше Каду,водството можеше да биде и поголемо но то сега за сега и не е толку важно.Инаку многу ме изнервира онаој гест на Короман кој беше заменет со Трифуновиќ и се упати дирекно кон соблекувалната,треба да ја пуштуе тренерската одлука и да се извини за овој гест.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
2-0 за 1-во место на табелата. Све је готово све је пијано наша Звезда прва поново!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Победа која не враќа онаму каде што припаѓаме :)

Конечно една посигурна и поубедлива игра, за разлика од претходните натпревари, но треба уште да се работи за да дојдеме до посакуваното ниво.

Добра работа која ја забележав денес е промената на формацијата, од 4-4-2, во 4-2-3-1. Исто така ме охрабрува играта на Тошиќ, кој денеска одигра одлично и им зададе доста проблеми заедно со Короман на гостите.

Се беше добро денеска, но највише ме изнервира Короман и онаа негова реакција кога излезе од игра, али и не ме изненади многу, затоа што знаеме каков е.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Po završetku utakmice 7. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene Zvezde i Metalca, koja se igra u nedelju u 18,00 časova u organizaciji udruženja navijača "Delije sever" i FK Crvena zvezda održaće se treći humanitrani koncert "Za naše Kosovo i Metohiju". Početak koncerta zakazаn je za 21,00 čas. Manifestacija koja prerasta u tradicionalnu uspešno je organizovana i prethodna dva puta kada su "Delije" novcem sakupljenim od prodaje ulaznica kupili neophodne namirnice za rad narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji.
U poslednjih deset godina "Delije" su više puta sakupljali humanitarnu pomoć u vidu prehrambenih namirnica, školskog pribora, garderobe, a kupovina stana samohranoj majci iz Peći svakako je nešto na šta je svaki Delija ponosan. Saradnja "Delija" i nevladine organizacije "Majka devet Jugovića", koja vodi brigu o narodnim kuhinjama, traje već duže vreme. I ovog puta prihod od humanitarnog koncerta će ići za kupovinu brašna i drugih namirnica neophodnih za funkcionisanje šest narodnih kuhinja na Kosmetu.
Na koncertu će nastupiti: Ivana Žigon i Kosovski božuri, Riblja Čorba, 357, Đorđe David i sastav F4.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Одлична игра во споредба со минатите натпревари.
Кристиќ се повише охрабрува, добар избор на играчи, добри идеи и конечно ја избра вистинската тактика во која умешноста на Каду највеќе доаѓа до израз.

Само да се продолжи со напредокот и да се освојат 3 бода на наредното, многу тешко гостување кај Слобода. Многу цврста екипа, тешко примаат голови, мислам дека се уште се непоразени. Ова да го пребродиме и идеме на дерби со плус на табелата!

Делије :pipi:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
7 победи во низа, со победата во купот, Андрија се покажува како одлична инвестиција, кине мрежи :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Сега малце одмор но потоа мора да се продолжи со исто темпо победи и само победи, нареден меч играме на гости со севојно па следува дерби.Одлично вчера одигра и Микиќ кој го замени Нинков поради температура,во претходните мои постови го критикував Тошиќ но вчера конечно одигра солидна партија но тој може и многу подобро.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Браво!
Полека полека се подобра игра може да следиме.
Се докажува дека Андрија е страшен голгетер!
3 бода пред комшките, шо убоо :pipi:
И се наближува дербито, ќе грми Маракана!

--- надополнето ---

Сигурно нема да биде во 14:00 ,можно е да има поместување за недела утакмицата,ама не се знае уште.
Па може да се игра и во сабота, но после 17:00 гарант..

Kajgana Shop

На врв Bottom