Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Катастрофален терен, Хајдук од центаро понатаму нема мрднато, одлична игра на црвено-белите, прв кандидат за надвор според мене Лекич :toe: копија играч од Пурович ми се чини, сите 11 гола досега ги протурка само тој како знај, на секој 15ти шут гол дава :kesa:

Очекувам уште некој гол во второ :smir:
 
Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Huhuuuh ! Ostana 0-1 ...

Ma nemse dlgo vreme poso imum nekoi raboti vamu-tamu i taka samo malko poglednavah so sa desave okolu CZ i opsto cela liga. Prvo aj neka ni e cestito pobedata. Toa okolu Marakana - " Znaju od istinu nemogu pobeci, nasa SNAGA nima problem je najveci ! ". Glodarte neka sa raduvat na pustani pobedi ali neka im e, kak so mi mirise derbito kji odlucave. Kak so vrtat nekoi glasnini kji ima Crveno-Bela invazija na armiskog pasnjaka, tako zvani Stadion Jugoslovenske Narodne Armije! I za kraj svaka mu cast na tvorcut na najavta Hajduk-Zvezda, mok jebote!


Ajmo sega slednata utakmica so Cukarski da prorade jos bolje Zvezdina Masinerija so gorivo Inat pa da pokazme na site koj sme i so sme :salut:

 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
556
Цео север кара, Џомбу голубара!

Победивме, секако дека не се очекуваше магија на теренот. Оваа победа ќе биде поттик за понатаму.

Најдобри како и секогаш Лазетиќ и Каду, а и Савиќ беше извонреден.

Што се однесува до муабетот за управата, Лукиќ да, одговорниот за маркетингот да, ама оној дебил Иван Аџиќ НЕ. Нема појма тој од скаутирање, така да најрадо на него би му го видел грбот. Толку играчи има што би ја унапредиле нашата игра (секако тука ја земам предвид финансиската ситуација), тој не мрднува со прст, а не па да ги следи игрите на некои играчи.

Ништо, поддршка до крај! Звездо волим те!

Цео север кара, Џомбу голубара!
 
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ај нека ни е честита победата прво полувреме одигравме далеку подобро за разлика од второто кога речиси беше досадно и да се гледа.Овој судиата претера избрка пола клупа.Теренот беше за се но не и да се игра фудбал на него џомба кравите може да ги пасе .
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.620
Поени од реакции
1.133
Ај честито победа . Ги гледав првите 20ина минути, и според она што видов, изигравме добро, со оглед на теренот .

Кога се уклучија во преносот, и кога видов дека на Север имаше одвај 50 души, се запрепастив, но потоа надојдоа и се создаде добра атмосфера, а највише сум се смеел на : Цео Север кара, Џомбу голубара, на на на на :pos2:

Иначе, КУЦЗ, се сложувам со тебе околу Аџиќ, дебил тежок е .

 
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ај честито победа нек је,баш потребна ни беше.
И сепак на крај ги пуштија Делии,само јадење го*на!
По се излеа дербито ќе одлучуе за шампионот.

п.с Ако има објавено некаде за дерби колку би требало да бидат картите,нека постира.
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
556
Karte za južnu i severnu tribinu koštaju po 600 dinara, bočne strane istoka i zapada po 1.200, a centralni delovi po 1.500 dinara.
 
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
556
Pioniri Crvene zvezde (dečaci rođeni 1995. godine) pod stručnim vođstvom Ivice Momčilovića osvojili su međunarodni turnir u slovenačkom Kopru.

Dečaci koji se smatraju najtalentovanijom generacijom Zvezdine Omladinske škole su najpre u grupi bili bolji od Sarajeva 2:0, da bi u drugom meču izgubili od zagrebačkog Dinama 3:2 u neizvesnoj i kvalitetnoj utakmici. U polufinalu turnira Crvena zvezda je bila bolja od domaćeg Kopra posle izvođenja penala. Penali su odlučili i pobednika turnira. Stari rivali, kako iz mlađih tako i iz seniorskih selekcija, Crvena zvezda i Milan igrali su 0:0 a penalima 4:3 smo osvojili turnir.

- Igrali smo dobro čitav turnir. Imali smo mnogo prilika protiv Milana u finalu i žao mi je što nismo posao završili u regularnih 90 minuta meča. Milan je nastupao sa godinu dana starijim igračima i zato je mojim igračima finale bilo velika škola. Na terenu se nije osteilo da su mlađi, naprotiv. Zadovoljan sam postignutim, jer su dečaci dobili jednu vrednu lekciju i to je svakako najvažnije. Neka se uče, ima vremena za dobre rezultate – kaže Ivica Momčilović.


Za najboljeg igrača turnira proglašen je Zvezdin kapiten Filip Janković.
 
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566

Kajgana Shop

На врв Bottom