Фан Клуб: Франција

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Нема враќање назад идеме напред лошо одиграа мора максимално во наредните утакмици

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Ајде, ајде, не плачете. Прво видете го распоредот:
Играте со Фарски , Литванија и Украина (и покрај тоа што играте со Украина во гости, сигурен сум дека подобри ќе бидете од Италија, кои се извлекоа, како по обичај).
Шкотска има преостанато две тешки средби, да изигра. Дома со Украина, со Грузија во гости (гостинскиот натпревар им е најлесен, а всушност воопшто не е сигурна "двојка"). И на крај дома со Италија. Било кој од преостанатите три противника на Шкотска е појак од било кој од преостанатите противници на Франција.
Италија пак, ги има Грузија и Фарски дома и во гости - Шкотска.
Само треба да пазите да не се доведете во ситуација последно коло на Шкотска и Италија да им одговара меѓусобно нерешено. А тоа може да се деси само ако немате шест бода од првите два натпревари (Литванија и Фарски).
Да подвлечам - само два бода е моменталната разлика меѓу прво (Шко) и трето (Фра) место.
Резиме: За жал и покрај се, многу тешко Шкотска ќе се пласира.
Затоа не плачете.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Со Фарски острови мора едно 5 комада да се дадат Франс Але

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Tesko Petlite nema da ja minat grupata na ova Evropsko. Ke bidat zad Holandija sekako, a golema bitka ke vodat so Zabarite za 2. mesto. A ne zaboravajte ja nitu Romanija koja mozda u ovaa grupa sansite i se ramni na 0 a plasman ponataka, ama mislam deka na edna od repreznetaciite ke gi zaebe i toa gadno, samo neznam dali ke bide Fra. ili Ita ... !!!* ;)

:smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Трезеге не е повикан во 30те фудбалери кои ги избра на францускиот селектор..

Goalkeepers: Gregory Coupet (Lyon), Mickael Landreau (Paris Saint-Germain), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Marseille).

Defenders: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Francois Clerc (Lyon), Julien Escude (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Philippe Mexes (AS Roma), Willy Sagnol (Bayern Munich), Sebastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (Barcelona).

Midfielders: Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan), Samir Nasri (Marseille).

Forwards: Nicolas Anelka
(Chelsea), Hatem Ben Arfa (Lyon), Karim Benzema (Lyon), Djibril Cisse (Lyon), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Franck Ribery (Bayern Munich), Florent Malouda (Chelsea).

Еден од најдобите центарфори во светот е изоставен од репрезентацијата, а на негово место се Сисе, Анелка, Гими...
Сисе не играше за Марсеј? Оти тука е пишан како играч на Лион..

Исто така ме зачуди изоставањето на Менез.. :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Mathieu FlaMani (Milan).
Трезеге требаше да биде у составот на место на Сисе.Овој Гомиш го имам гледано,многу добар играч.
И за Клиши ми е жал,еден од најдобрите леви бекови во Европа.
ПС:Ајде одиме на нова титула:)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Francija is the best! !! !!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Селекторот .....останува?
Како што знам јас,останува.Не дека вреди,ама има "врски":pipi:
Сепак се надевам дека ке го сменат.Би сакал да го видам Gerard Houllier на негово место.

Kajgana Shop

На врв Bottom