- Член од
- 12 март 2013
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.196
каде е Јувентус?
хахах само ја копирав и ја стаев сликава,сеа приметив дека ги немакаде е Јувентус?
Симпатичен клуб се.Ибрахимоцик и италијански знае плус играл у италија и 10 пати е подобар од гомез незнам зашто толку си сте се залетеле за гомез
каде е Јувентус?
мене ми текна на друго
Сеа ја кликнав темата и прво во очи ми падна овај коментар велам шо е работата, гледам датата ко не знаевме кај одиме а камоли фудбал да играме Али сепак е смешно
Скроз сум заборајл и јас, пукај
ја лично имам многу надеж во детево и во Хаџи исто,таленти големи се ама да видиме како ќе се развиваат понатамуСин му од Киеза не беше лош денес. За дебитант супер изигра. Ќе видиме во каков играч ќе прерасне.
тешкоСинот на Киеза беше одличен за дебитант али Бернардески вие иднината на него треба да се гради тимот ма да мислам дека ќе ви го купиме ако има клаузула али ако сам си ја плати
Лани беше пред потпис со Јуве, лани го продолжи договорот. Го премисли конкуренцијата наводнотешко
нема алчен агент што би го терал на трансфер,емотивно е врзан за Виола,ја доби десетката од Баџо (неговиот идол) и во неколку наврати кажа дека најголема желба му е да стане легенда на клубот + Јувентус го бараше пред 2-3 години кога го зеде Прандели на подготовки у репрезентација али одбил да преговара а тогаш можевте да го земете за бадијала,затоа мислам дека сеа е скоро невозможно да дојде кај вас знаејќи ги и односите помеѓу двата клуба (ќе му бапнеме сигурно анти-јувентус клаузула у новиот договор )