добар играч е Бадељ,од утакмица во утакмица се подобро игра,некни со Милан ме разочара малце али overall одлично засилување за нас за ефтини пари,3 мил отприлика мислам дека го плативмеИнтересно ,сите играчи кои излегле од Динамо Загреб во европски клубови, станале ѕверки.
Олиќ, Модриќ, Манџо, Кова па еве и Бадељ, а чинам дека ефтино го плативте, не?
Додека беше во Динамо, по хрв портали читав, како имаат голема надеж во него, редовно ги полнеше спортските страни. Не знам, дан го тагираја како новиот Модриќ. Така да Бадељ конкретно кај вас не би ме чудело да биде носечка осовина на средина.
Салах е на позајмица до 2016 јуни, а после има право на откуп за околу 15 милиони евра...Нели ви треба замена за Салах на лето?
Aha, jas znaev deka e na pozajmica ama mislev samo do naleto. SorryСалах е на позајмица до 2016 јуни, а после има право на откуп за околу 15 милиони евра...
колку што знам,нема,останува на Фиорентина после позајмицата дали ќе го откупиAha, jas znaev deka e na pozajmica ama mislev samo do naleto. Sorry
A dali celzi ima nekoi prava za vrakjanje ili se e vo racete na fiorentina?
[DOUBLEPOST=1428441334][/DOUBLEPOST]многу ослабени се Јувентус вечерва со неиграњето на Погба,Пирло и Тевез
ние па од друга страна излагаме у топ состав и мора да го искористиме ова и да се пласираме у финале
Forza
ептен лабаво влеговме у реваншов плус 3-5-2 игравме,цела одбрана изгубени беа а овој коњов на клупа што ни е Ричардс за жива глава нејќе да го стае а гледа дека нешто не штима башка некни со Самп искина ... али тоа еМомци слабо вечерва, некако како да бевте многу самоуверени со победата од Торино, како да игравте со Интер, а не со најдобрата екипа во ИТА.
Ете и „ослабени“ тепавме и тоа убедливо може да се каже....јеби га повеќе среќа другата година.
Ако во овај куп завршивте, во тој што го играте во Европа ви посакувам да го завршите на прво место.