Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сепак мислам дека на крај Јоветич ке заврши кај нас за 20 мил и некој играч медиумие шпекулираат дека новата понуда на Јвуе е примамлива а гласи Габиадини + 20-22милиони ова е ди Марцио човекот кој ретко греши .... Јас Габиадини го ценам мн и мислам дека не треба дасе продава ама со тевез, вучнич,љоренте, и џио ....

Гомез до петок се очекува да потпише,а ако не,Гомис од Лион втора опција
иначе јес да е Марио светска класа али и со Гомис ја би бил задоволен,како и да е многу бурна недела не очекува
Forza Viola

Наводно Гомез изјавил денес на првиот тренинг дека сака да игра во Италија! Друга работа е што според германски медиуми, се очекува утре или најдоцна до петок да пристигне во Фиренца!!!

Наводно Гомез изјавил денес на првиот тренинг дека сака да игра во Италија! Друга работа е што според германски медиуми, се очекува утре или најдоцна до петок да пристигне во Фиренца!!!

Ибрахимоцик и италијански знае плус играл у италија и 10 пати е подобар од гомез незнам зашто толку си сте се залетеле за гомез

Mario Gomez is on his way to Italy. He will join Fiorentina and sign a contract for the next four years. :O
Latest development: Due to problems with the left phalange the plane never landed in Florence and had to land in Milan where M. Gomez made contact with Aston Villa sports director who offered him a 3 year deal for annual salary of 5 mil euros, Gomez is now on his way to Birmingham to complete the medical before signing the contract.
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 15:44 ---
А последна шпекулација, размена со Милан, Јоветич - Ел Шарав. Забележани биле Галијани и Праде на ручек и ова е последното што се пишува. Мислам дека од некој сличен форум на овој, новинариве у италија ги црпат информациите. Нема да ме чуди и утре ако прочитам дека фиорентина е заентересирана за ибрахимович, платата е проблем ама ке се обидат да најдат решение.

Latest development: Due to problems with the left phalange the plane never landed in Florence and had to land in Milan where M. Gomez made contact with Aston Villa sports director who offered him a 3 year deal for annual salary of 5 mil euros, Gomez is now on his way to Birmingham to complete the medical before signing the contract.
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 15:44 ---
А последна шпекулација, размена со Милан, Јоветич - Ел Шарав. Забележани биле Галијани и Праде на ручек и ова е последното што се пишува. Мислам дека од некој сличен форум на овој, новинариве у италија ги црпат информациите. Нема да ме чуди и утре ако прочитам дека фиорентина е заентересирана за ибрахимович, платата е проблем ама ке се обидат да најдат решение.

Бербатов муабет :D

Марио Гомез во Милано потшишал договор на 3 години со Астон Вила.:(:(

943238_287885768024121_318099957_n.png

Кај ги наоѓате овие глупости бе ?:pos: Гомез тренира со екипата се уште.:)

dobar muabet :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: nekoj mnogu golem fan na serijava vi mava seir :D

dobar muabet :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: nekoj mnogu golem fan na serijava vi mava seir :D

Абе Дим4е таман стана интересна заебанцијава и ти ја сјеба, баш сакав да ја дополнам со Брејкинг Њуз и ти шо напрае, абе Дим4е...

Slabo Slabo so JO-JO , i City vi ponudil 12M € :sneaky:

Od druga strana ne gledam nekoja druga ekipa sto bi dal 30 M , vam vi trebaat pari za eden napadac , taka da na krajot ke zavrsi kaj nas :icon_mrgr:

Slabo Slabo so JO-JO , i City vi ponudil 12M € :sneaky:

Od druga strana ne gledam nekoja druga ekipa sto bi dal 30 M , vam vi trebaat pari za eden napadac , taka da na krajot ke zavrsi kaj nas :icon_mrgr:

другар јоветич има договор до 2016 то се уште 3 години. Уште две години можат да го чуваат без да го продаваат и да не му падни цената т.е. можи само да му се зголеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom