Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
најверојатно со овој состав излегуваме:
Fiorentina 3-5-2 - Neto; Roncaglia, Tomovic, Savic; Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Jovetic, Toni

не знам зашо гонзало не игра дали ради картони или можеби чиста одлука на монтела... али како и да е очекувам лесна победа од 2:0 али да видиме (y)
како успеаф да го погодам резултатот... секоја чест за мене :pos:

Член од
23 ноември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
19
Неверојатна катастрофа...како можевме дома од Пескара да изгубиме бе, КАКО?!? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :mad:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
после повредата на пизаро(не знам колку ќе го нема) ќе се доведе негова замена а се спомнува името на Маркос Сена значи дефинитивно стануваме Вилоареал :pos:
искрено ми се допаѓаше овој играч, иако сега е во години 36 ќе биде добар за замена (y)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 14:09 ---
башка у меѓувреме е пратена официјална понуда за Ди Натале од 3,5 мил на Удине... за ова дефинитивни скептици се и италијаните :pos:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Според Кориеле дело спорто Френк Лампард барал средба со главните луѓе на Фиорентина за да би постигнале договор(во фиренца градот кој тој му се допаѓал)
искрено не ми е веројатна информацијата ама со праде и мачија ништо не се знае, секоја чест за нив, ако има можност тие би ја искористиле максимално така да кај има чад таму има и оган :icon_mrgr:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Според Кориеле дело спорто Френк Лампард барал средба со главните луѓе на Фиорентина за да би постигнале договор(во фиренца градот кој тој му се допаѓал)
искрено не ми е веројатна информацијата ама со праде и мачија ништо не се знае, секоја чест за нив, ако има можност тие би ја искористиле максимално така да кај има чад таму има и оган :icon_mrgr:
Одлично. Нека дојде Лампард и ќе газиме све пред себе, ама мојата желба за во Фиорентинас сеуште е Оскар Кардозо.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
последните случувања во Фиренца:
‎-Prade otisao u Milano da dogovori transfer Laronda iz Sijene u Fiorentinu
-Fiorentina je ponovo zainteresovana za Lisandra Lopeza iz Liona
-Nastavlja se interesovanje Fiorentine za Lamparda
-Fiorentina zeli da produzi ugovor sa Montelom do 2015
-Sijena zeli da u transfer Laronda u Firencu ukljuci Dela Roku,tako da danas moze doci do trampe Larondo-Dela Roka,plus pare koje ce Fiorentina dati Sijeni

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
последните случувања во Фиренца:
‎-Prade otisao u Milano da dogovori transfer Laronda iz Sijene u Fiorentinu
-Fiorentina je ponovo zainteresovana za Lisandra Lopeza iz Liona
-Nastavlja se interesovanje Fiorentine za Lamparda
-Fiorentina zeli da produzi ugovor sa Montelom do 2015
-Sijena zeli da u transfer Laronda u Firencu ukljuci Dela Roku,tako da danas moze doci do trampe Larondo-Dela Roka,plus pare koje ce Fiorentina dati Sijeni
Овој Ларондо е веќе договорен како што знам.
Лисандро Лопез нема шанси да дојде, а Лампард сега не во Јуни нека дојде, бидејки и му истекува договорот.
A како ќе го трампат де рока кога тој е играч на Палермо колку што јас знам, само е на позајмица кај нас.

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
osven rossi i larrondo se zboruva deka ke ima uste zasiluvanja vo timot...larrondo e dobar kako za rezerva, no jas sakam nekoj sto moze da bide starter kako na primer aubameyang od saint ettiene...ke vidime,ima uste vreme,a mozno e prade i macia povtorno da ne iznenadat so nekoj dobar transfer...sto se odnesuva do lampard prade rece deka nema sansi da dojde..pozz

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ај среќен му роденден на Борја Валеро. Утре за него победа :icon_mrgr:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
да не ни е подобра криза дојде Ларондо... е дури сега гол не можем да дадеме веќе :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom