Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
more koj ce raspuka maliov lelele ima duri 4 gola da dae do kraj na sezona :pos:
daj boze da ne demantira
Forza !
хехехех... не ме смеј за 4 сезони во сиена има се вкупно 8 гола ... лука тони за 10 тина натпревари оваа сезона со 35 години има 6 гола... да ти ебам и засилувањето :pos:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
tone brodot na montella,no najmnogu me nervira sto lazio e pred nas(najantipaticniot klub vo seria) :sick:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
стварно не знам кој е проблемот, ама уопште не се агресивни со пресинг на противничкиот гол, кога ја имаат моќноста да задржат топката, треба понапаѓачки да се иде... очигледно колку само најботен играч ни е оваа сезона пизаро, 80 % од бодовите ги изгубивме ради негово отсуство дали ради картони, повреди или несреќниот семеен случај... а и нападот не функционираше според реализацијата ај со пескара овој будалата перин бранеше ко луд ама со удинезе, слабо и пак дадовме гол по заслуга на гонзало... утре искрено очекувам да поминеме (навивачки) ама на сила :unsure:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
zal mi e sto se poveke licime na onaa starata fiorentina od lani koga gubime doma a zgora na toa i sme nadigrani vo sredinata...migliaccio da se izbrka od ekipa...napadot kako i sekogas sterilen

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Лошо, многу лошо немам коментари

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ај вклучете Еуро Спорт и гледајте го Ел Хамдиоу.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Аман бе Аквилани, можеше три бода да ни донесеш, ама ништо.
Лоша игра, но добро е зедовме барем еден бод.
Ронцанглија добар беше денеска, иако малку после голот што го даде се опушти потоа се врати.
Јоветиќ нешо ѕвезда ми се праи, денес не беше ич добар, ама баш ич.
И Тони денес изгледа имаше лош ден. Но беше подобар од „ѕвездана„ Јоветиќ.
Савич едноставно дечково си руши, добар беше денеска се гледа дека ќе биде нешто од него, не велам не.
И Валеро беше добар денеска.
Следна утакмица играме со Катанија.
А да наскоро сакам да го видам младичот Нортеј Ашонг во А тим, барем од следната сезона. И Зохоре може веќе имаат по 18 години, па таман за следна сезона ќе имаат по 19 па треба од следна да ги пушта одвреме навреме во игра, ќе биде нешто од нив.

Forza Viola!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Значи ова денеска беше најлошо до сега... и отсега сум се поубеден дека Пизаро е број еден оваа година во Виола, пак го нема, пак нема ни игра, пак нема ни бодови... очајни беа скоро сите освен одбраната денеска, никого не фалам, пошто оваа година напаѓач уште не постигнал гол... еххх отидоа сите значајни напаѓачи, што ќе ни помогнеа, ни Кардозо ни Хунтелар, а нападот ние очаен.... јоветич не функционира оваа 2013 година, Љајич е многу помотивиран од него, иако дечково неможе гол од 7,32 метри да погоди..

Kajgana Shop

На врв Bottom