Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
најверојатно со овој состав излегуваме:
Fiorentina 3-5-2 - Neto; Roncaglia, Tomovic, Savic; Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Jovetic, Toni

не знам зашо гонзало не игра дали ради картони или можеби чиста одлука на монтела... али како и да е очекувам лесна победа од 2:0 али да видиме (y)
како успеаф да го погодам резултатот... секоја чест за мене :pos:

Неверојатна катастрофа...како можевме дома од Пескара да изгубиме бе, КАКО?!? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :mad:

Неверојатна катастрофа...како можевме дома од Пескара да изгубиме бе, КАКО?!? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :mad:

logo.png

после повредата на пизаро(не знам колку ќе го нема) ќе се доведе негова замена а се спомнува името на Маркос Сена значи дефинитивно стануваме Вилоареал :pos:
искрено ми се допаѓаше овој играч, иако сега е во години 36 ќе биде добар за замена (y)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 14:09 ---
башка у меѓувреме е пратена официјална понуда за Ди Натале од 3,5 мил на Удине... за ова дефинитивни скептици се и италијаните :pos:

Според Кориеле дело спорто Френк Лампард барал средба со главните луѓе на Фиорентина за да би постигнале договор(во фиренца градот кој тој му се допаѓал)
искрено не ми е веројатна информацијата ама со праде и мачија ништо не се знае, секоја чест за нив, ако има можност тие би ја искористиле максимално така да кај има чад таму има и оган :icon_mrgr:

Според Кориеле дело спорто Френк Лампард барал средба со главните луѓе на Фиорентина за да би постигнале договор(во фиренца градот кој тој му се допаѓал)
искрено не ми е веројатна информацијата ама со праде и мачија ништо не се знае, секоја чест за нив, ако има можност тие би ја искористиле максимално така да кај има чад таму има и оган :icon_mrgr:

Одлично. Нека дојде Лампард и ќе газиме све пред себе, ама мојата желба за во Фиорентинас сеуште е Оскар Кардозо.

последните случувања во Фиренца:
‎-Prade otisao u Milano da dogovori transfer Laronda iz Sijene u Fiorentinu
-Fiorentina je ponovo zainteresovana za Lisandra Lopeza iz Liona
-Nastavlja se interesovanje Fiorentine za Lamparda
-Fiorentina zeli da produzi ugovor sa Montelom do 2015
-Sijena zeli da u transfer Laronda u Firencu ukljuci Dela Roku,tako da danas moze doci do trampe Larondo-Dela Roka,plus pare koje ce Fiorentina dati Sijeni

последните случувања во Фиренца:
‎-Prade otisao u Milano da dogovori transfer Laronda iz Sijene u Fiorentinu
-Fiorentina je ponovo zainteresovana za Lisandra Lopeza iz Liona
-Nastavlja se interesovanje Fiorentine za Lamparda
-Fiorentina zeli da produzi ugovor sa Montelom do 2015
-Sijena zeli da u transfer Laronda u Firencu ukljuci Dela Roku,tako da danas moze doci do trampe Larondo-Dela Roka,plus pare koje ce Fiorentina dati Sijeni

Овој Ларондо е веќе договорен како што знам.
Лисандро Лопез нема шанси да дојде, а Лампард сега не во Јуни нека дојде, бидејки и му истекува договорот.
A како ќе го трампат де рока кога тој е играч на Палермо колку што јас знам, само е на позајмица кај нас.

osven rossi i larrondo se zboruva deka ke ima uste zasiluvanja vo timot...larrondo e dobar kako za rezerva, no jas sakam nekoj sto moze da bide starter kako na primer aubameyang od saint ettiene...ke vidime,ima uste vreme,a mozno e prade i macia povtorno da ne iznenadat so nekoj dobar transfer...sto se odnesuva do lampard prade rece deka nema sansi da dojde..pozz

да не ни е подобра криза дојде Ларондо... е дури сега гол не можем да дадеме веќе :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom