Ќе има санкции од страна на Амир обавезно минатата недела жртва беше Радуле сеа ќе има нешто друго :pos2::pos2:Оти него ако го фанат улавите ќе има ѓурунтии:pos2::pos2::baeh:Слабо, слабо, се занесуват ногу мислат дека се ѕвезди каа ќе ги подбере Амир сеа
ako bode kako sto treba sto ne mi se vreruva, posto se karaat vo federacija mnogu treto kolo so mzt igrate kaj nasZane li nekoj kako ke bide rasporedot na natprebaruvanje i u kolku satot ke se igraat.:salut:
Toa go znaeme no mislam deka on prasa za kakov e rasporedot za turnorot so startuva vo Ponedelnik...:smir:ako bode kako sto treba sto ne mi se vreruva, posto se karaat vo federacija mnogu treto kolo so mzt igrate kaj nas
Море шо е воа дааа пак сме загубиле од некој чкљ тим не а бива ваа мора да се стегнат нашите играчи ако сакат да поминат како воз во првенството:tv:
Аеродромци знам дека во темата за репрезентацијата на Македонија некој од вас напиша дека кога загубиле Фени дома до Струмица сме му викале оди си Емил и дека сме му свиреле на игралите:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:.........сакам да ви е јасно дека ние не му свиревме на играчите и дека оди си Емил пееа 4-5 души веднаш над камерите:uvo::uvo::uvo::uvo:
:helou:
не го свати биле до камерата :pos2::pos2::pos2:Yeah right...
I bas tie 4,5 dusi se slusnaa .... :wink:
Retko koj moze nego da go sfati....:wink:не го свати биле до камерата :pos2::pos2::pos2:
Само вие двајца не можите да го сватите.:jaj:Retko koj moze nego da go sfati....:wink:
Тоа одамна е почнато.Сега почува "интересното"
не е почнато тек ќе биде интересно ... (ова не закана :pos2Сега почува "интересното"
Inkognito ako sakas ke ti dostavam spisok na iminja na tie 5-6 dusi koi sto vikaa taka.Ako si bil na nekoj natprevar vo Kavadarci koga ima prenos ce si imal prilika da vidis deka glavnata kamera stoe na zapadot...Sakal veruval sakal ne.Posle ova objasnucanje ako ne svatite molam vece nikoj da ne se obiduva da vi objasnuva.Ne za drugoto ama da ne napravime losa atmosfera...pozzzне е почнато тек ќе биде интересно ... (ова не закана :pos2