Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Sezacionalno

Mozebi ne e mesto da se soopste nesto vakvo bidejki e Fan Klub Feni Industri no site Kavadarcani ke razberat:
Spored KTV(oni ako lazat lazam i jas) od deneska novi rakometarki na Z.R.K Kabran Ambalaza se Valentina Radulovik i Anzela Platon...Ke se nosat i drugi rakometarki a ambiciite se da se kutne Gorce i da se stigne so podaleku vo Chelendz kupot.I nisto cudo KAvadarci da ima nov sampion za nekoe vreme :vozbud::vozbud:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Mozebi ne e mesto da se soopste nesto vakvo bidejki e Fan Klub Feni Industri no site Kavadarcani ke razberat:
Spored KTV(oni ako lazat lazam i jas) od deneska novi rakometarki na Z.R.K Kabran Ambalaza se Valentina Radulovik i Anzela Platon...Ke se nosat i drugi rakometarki a ambiciite se da se kutne Gorce i da se stigne so podaleku vo Chelendz kupot.I nisto cudo KAvadarci da ima nov sampion za nekoe vreme :vozbud::vozbud:
ОООО после синоќешната победа сега и засилувања ајде кабранн.:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега сигурно и Фени ќе даде нешто:vozbud::vozbud:
П.С Анжела Платон:nesvest::nesvest:Поголема дрво од неа нема,Вале е многу добра но од Анжела платон аир нема ќе се уверите и сами:pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кој е спонзор на Кабран?Пак Фени а?:vozbud::smir:
Ocigledno ne znais nogu raboti so se desavat u Ekonomijata.Vo Kavadarci ima 3-4 firmi koj sto po prihodot se pomegu 15 naprofitabilni kompanii...
Eve ako gi interesira spored najnovite statisicki podatoci koi izlegoa pred nekoi den Feni Industri e vtorata najprofitabilna kompania vo Makedonija.Vednas zad T-Mobile.Profitot e 1/2 milijarda evra za godina

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ocigledno ne znais nogu raboti so se desavat u Ekonomijata.Vo Kavadarci ima 3-4 firmi koj sto po prihodot se pomegu 15 naprofitabilni kompanii...
Eve ako gi interesira spored najnovite statisicki podatoci koi izlegoa pred nekoi den Feni Industri e vtorata najprofitabilna kompania vo Makedonija.Vednas zad T-Mobile.Profitot e 1/2 milijarda evra za godina
Многу ми др**а на мене кој се најпрофитабилни фабрики во Македонија,ме интересира школото,споротот.:helou::)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Многу ми др**а на мене кој се најпрофитабилни фабрики во Македонија,ме интересира школото,споротот.:helou::)
Epa backo taka e oti si osmo odd i sea mislis samo na petka ali kaa ce potporasnis kaa mene :pos2: ce se zamaras i toa kako za Ekonomijata veruj mi.Eve na primer ja i Madrid ucime i Ekonomija i Menagment i super ni ode od Trajco Ovcata.Neli Vase?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Epa backo taka e oti si osmo odd i sea mislis samo na petka ali kaa ce potporasnis kaa mene :pos2: ce se zamaras i toa kako za Ekonomijata veruj mi.Eve na primer ja i Madrid ucime i Ekonomija i Menagment i super ni ode od Trajco Ovcata.Neli Vase?
Да бе 8 одделение сум...Се трудам да имам 5ки,да тренирам и да успеам во кошарката:)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Премногу ќе беше пак да изгубите 1-2 разлика :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Redno bese.Jas licno garantiram deka Feni Industri e klasa podobar od site protivnici tamu.Ama podgotvitelen period e se ispituvaat silite a bogami i se kriat.Mihajlovski e povreden,Gocevski e vamu i Sokolov.Kol i Cekovski sami a ripat cela utakmica...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Хихихи, Трајчо е ѕвер, посебно сеа со новата фризурка :pos2:

Инаку ја и Тасо најјаки менаџери сме у цел клас :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Redno bese.Jas licno garantiram deka Feni Industri e klasa podobar od site protivnici tamu.Ama podgotvitelen period e se ispituvaat silite a bogami i se kriat.Mihajlovski e povreden,Gocevski e vamu i Sokolov.Kol i Cekovski sami a ripat cela utakmica...
Не можеш така да збориш,кога не си го видел квалитетот на другите:helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Yeah right...

I bas tie 4,5 dusi se slusnaa .... :wink:
Ајдееее сеа ме праве улав еј:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: