значи сеа гледаме кој колку е навивач,а не да ни се смеете нас :baeh::helou:Па јасно што е работата.
Копилињата намерно ја ставиле во среда за да дојдат што е можно помалку навивачи на Работнички ради финалето на ЛШ.
Пизда им матер нивна!
Ние во секој случај доаѓаме, Работнички ни е пред се, но штета ќе биде и да не се изгледа финалето.Додека вие па ич не дојдовте.значи сеа гледаме кој колку е навивач,а не да ни се смеете нас :baeh::helou:
Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...
види си ја твојата навивачка група прво и засрами се...да бев на твое место не се осмелував вакво нешто да пишам...е тек сеа ме изиритира
А ти се мислеш да голем '' Граѓанин " ???Опинок, ти не се подавај да не те кажам на Ричката:nesum::jaj::uvo::tv:
:baeh:
Па да, голем граѓанин сум, јас сум од Скопје...мислааааам хелоооооууууууууууууууууууууууууА ти се мислеш да голем '' Граѓанин " ???
Овие ваквите како тебе што се, повеќе наликуваат на опиноци да знаеш !
btw Фени ќе тепа во среда, не идите за ѓабе, ама и тепани да си одете со малку ветер во автобусот :helou::baeh:
Као прво имам 19 години и сум го доживеал она што ти у наредните 19 години нема да го доживееш во навивањето...а како сакаш со тебе да зборам бе...што на секој можен пост провоцираш...како сакаш да се понашам со тебеВиди момак...не сум јас хардкор навивач и ама ич кур не ме боли за некакви си ултраси...едноставно си навивам за тимот...
Ама слабо ти оди читањето изгледа...реков дека ќе честитам ако земете титула, зошто би ме немало на форумот.
Муабетот ми беше за твоето однесување....среди се малку.
Разбирам ако си мал.
И не трипам јас ама ич...ти трипаш.
Однесувањето и речникот на форумов ти се во најмала рака...простачки, за жал.
Намали малку со креатинчето, лошо делува на неоформен организам.
Прифати го ова најдобронамерно. Поздрав.
ОК...ти тврдам дека нема да го поминам тоа што ти си го поминал во навивање...не ни сакам.Као прво имам 19 години и сум го доживеал она што ти у наредните 19 години нема да го доживееш во навивањето...а како сакаш со тебе да зборам бе...што на секој можен пост провоцираш...како сакаш да се понашам со тебе
A што ти смета бе кажи ми што толку те изиритирав јас тебе со моето однесување...дали ти се обратив јас прв на тебеОК...ти тврдам дека нема да го поминам тоа што ти си го поминал во навивање...не ни сакам.
Има други работи што ме палат.
А тоа за односот беше најдобронамерно...па како сакаш свати си.