Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Па јасно што е работата.
Копилињата намерно ја ставиле во среда за да дојдат што е можно помалку навивачи на Работнички ради финалето на ЛШ.
Пизда им матер нивна!
значи сеа гледаме кој колку е навивач,а не да ни се смеете нас :baeh::helou:

значи сеа гледаме кој колку е навивач,а не да ни се смеете нас :baeh::helou:
Ние во секој случај доаѓаме, Работнички ни е пред се, но штета ќе биде и да не се изгледа финалето.Додека вие па ич не дојдовте.

Во секој случај , среда или четврток, ние доаѓаме!!!:vozbud:

abe GG ja igrav me eba juve da im ebam pederite GG isto ja igrav :)

Кој те праша шо а играиш? Имаш тема таму пиши

Опинок, ти не се подавај да не те кажам на Ричката:toe::nesum::jaj::uvo::tv::drk::drk::baeh:

Ќе видиш...да не плачеш после...или ке те нема на форумов тогаш...и викаш ја да барам помош...па иди леши се бе иди малце на рехабилитација не ми трипај тука...а шо си ти ебате..психијатар...
види си ја твојата навивачка група прво и засрами се...да бев на твое место не се осмелував вакво нешто да пишам...е тек сеа ме изиритира

Види момак...не сум јас хардкор навивач и ама ич кур не ме боли за некакви си ултраси...едноставно си навивам за тимот...
Ама слабо ти оди читањето изгледа...реков дека ќе честитам ако земете титула, зошто би ме немало на форумот.:toe:
Муабетот ми беше за твоето однесување....среди се малку.:)
Разбирам ако си мал.:)
И не трипам јас ама ич...ти трипаш.
Однесувањето и речникот на форумов ти се во најмала рака...простачки, за жал.
Намали малку со креатинчето, лошо делува на неоформен организам.
Прифати го ова најдобронамерно. Поздрав.

Опинок, ти не се подавај да не те кажам на Ричката:toe::nesum::jaj::uvo::tv::drk::drk::baeh:

А ти се мислеш да голем '' Граѓанин " ???

Овие ваквите како тебе што се, повеќе наликуваат на опиноци да знаеш !

btw Фени ќе тепа во среда, не идите за ѓабе, ама и тепани да си одете со малку ветер во автобусот :helou::baeh:

А ти се мислеш да голем '' Граѓанин " ???

Овие ваквите како тебе што се, повеќе наликуваат на опиноци да знаеш !

btw Фени ќе тепа во среда, не идите за ѓабе, ама и тепани да си одете со малку ветер во автобусот :helou::baeh:
Па да, голем граѓанин сум, јас сум од Скопје...мислааааам хелоооооуууууууууууууууууууууууу:pipi:

Види момак...не сум јас хардкор навивач и ама ич кур не ме боли за некакви си ултраси...едноставно си навивам за тимот...
Ама слабо ти оди читањето изгледа...реков дека ќе честитам ако земете титула, зошто би ме немало на форумот.:toe:
Муабетот ми беше за твоето однесување....среди се малку.:)
Разбирам ако си мал.:)
И не трипам јас ама ич...ти трипаш.
Однесувањето и речникот на форумов ти се во најмала рака...простачки, за жал.
Намали малку со креатинчето, лошо делува на неоформен организам.
Прифати го ова најдобронамерно. Поздрав.
Као прво имам 19 години и сум го доживеал она што ти у наредните 19 години нема да го доживееш во навивањето...а како сакаш со тебе да зборам бе...што на секој можен пост провоцираш...како сакаш да се понашам со тебе

Као прво имам 19 години и сум го доживеал она што ти у наредните 19 години нема да го доживееш во навивањето...а како сакаш со тебе да зборам бе...што на секој можен пост провоцираш...како сакаш да се понашам со тебе

ОК...ти тврдам дека нема да го поминам тоа што ти си го поминал во навивање...не ни сакам.:)
Има други работи што ме палат.:toe:
А тоа за односот беше најдобронамерно...па како сакаш свати си.

ОК...ти тврдам дека нема да го поминам тоа што ти си го поминал во навивање...не ни сакам.:)
Има други работи што ме палат.:toe:
А тоа за односот беше најдобронамерно...па како сакаш свати си.
A што ти смета бе кажи ми што толку те изиритирав јас тебе со моето однесување...дали ти се обратив јас прв на тебе

Значи и официјално натпреварот е во Среда во 18 часот

ЦПБ пак ќе дојдат 30 човеци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom