Фан Клуб : Фени Индустри

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
A што ти смета бе кажи ми што толку те изиритирав јас тебе со моето однесување...дали ти се обратив јас прв на тебе
Не бе друже...не ми се обрати мене, ама ептен генерализираш да го ебам...за еден град и народот во него...:) али ај, батали, ќе нема крај ова ако го разлагаме по форуми...

Ќе изгубите во среда.:helou:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Не бе друже...не ми се обрати мене, ама ептен генерализираш да го ебам...за еден град и народот во него...:) али ај, батали, ќе нема крај ова ако го разлагаме по форуми...

Ќе изгубите во среда.:helou:
Не ми се верува...али и да изгубиме..треба само дома да си тепаме уште 2 утакмици..а дома не губиме по никоја цена...

а за тоа не почнав јас него Феноменалниот почна јас само образложив

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Не ми се верува...али и да изгубиме..треба само дома да си тепаме уште 2 утакмици..а дома не губиме по никоја цена...

а за тоа не почнав јас него Феноменалниот почна јас само образложив
Тоа допрва ќе видиме дали ќе изгубите дома...:toe:
Ако бар маклу беа сконцентрирани нашите на последната текма...ќе бевте поразени дома.
Топка е...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Тоа допрва ќе видиме дали ќе изгубите дома...:toe:
Ако бар маклу беа сконцентрирани нашите на последната текма...ќе бевте поразени дома.
Топка е...
Епа затоа ти викам...али 3 утакмици да ги тепате по ред за да не поминете ...тоа малце невозможно ми изгледа

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе ваа дома шо а загубиме беше најважна. Таа да а земеме, па после таму да загубеме 1-1 ќе беше и дури после иде жестокото, ама вака...немаме многу шанси:toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе ваа дома шо а загубиме беше најважна. Таа да а земеме, па после таму да загубеме 1-1 ќе беше и дури после иде жестокото, ама вака...немаме многу шанси:toe:
Епа сеа и вашите се криви бе ицко цела сезона играат како магариња оставаат срце на терен...доаѓа финале како копуци играат...никој не им е крив...да не немаат нешто плата земено?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Их, неаме шанси... не е толку тешко, само треба на ниво да изиграе цел тим, значи не нешто над можности, само да не се губат по теренот.
Човек на човек одбрана нон-стоп, трпеливи и долги напади и готови се, не се толку комплициран тим работнички, така и направиме водство таму на почетокот на утакмицата, ама почнаа нашите да шутурат тројки безглаво и фана моментум Работнички, за белата на нашите му се пресечија нозите и толку беше.

Малку повеќе да напнат треба, не ногу, не играјме со ЦСКА ебаго.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Дал ке победиме или изгубиме дал ќе славиме или тагуваме ние за вас пееме напред фени еа еа е напред фени еа еа е напред фени еа еа е со тебе секогаш се ЛОЗАРИТЕ!

Се поштуе ова, а?:tv:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Их, неаме шанси... не е толку тешко, само треба на ниво да изиграе цел тим, значи не нешто над можности, само да не се губат по теренот.
Човек на човек одбрана нон-стоп, трпеливи и долги напади и готови се, не се толку комплициран тим работнички, така и направиме водство таму на почетокот на утакмицата, ама почнаа нашите да шутурат тројки безглаво и фана моментум Работнички, за белата на нашите му се пресечија нозите и толку беше.

Малку повеќе да напнат треба, не ногу, не играјме со ЦСКА ебаго.
Ама они на почетокот почнаа така да играат еден на еден одбрана и прва четвртина водеме.Они си сменија петорка ни неаме клупа и на нашите му паднаа јазиците.Одбраната генерално е солидна.Нападот е катастрофа не видена.Гоцевсли и Кол чекаат топка на 6.25 сите се наредени околу истата и си ја вртиме како ракомет да играјме.Не е ништо загубено.Сетете се како беше лани.Водевме ни со Струмица 3:1 ни земаа една дома и после се се сврти во нивна корист и имаа масјторка на нивен терен а тоа шо не ја искористија истата е друга прикаска.Значи очекувам пред се од Амир да им влезе во соблекувалните и да ги затегне а од Рајковиќ да извади разновидност во акциите а не ако погодиме три арно ако не це молиме на офанзивен скок и на кош од одбојка...Друго нема

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ама они на почетокот почнаа така да играат еден на еден одбрана и прва четвртина водеме.Они си сменија петорка ни неаме клупа и на нашите му паднаа јазиците.Одбраната генерално е солидна.Нападот е катастрофа не видена.Гоцевсли и Кол чекаат топка на 6.25 сите се наредени околу истата и си ја вртиме како ракомет да играјме.Не е ништо загубено.Сетете се како беше лани.Водевме ни со Струмица 3:1 ни земаа една дома и после се се сврти во нивна корист и имаа масјторка на нивен терен а тоа шо не ја искористија истата е друга прикаска.Значи очекувам пред се од Амир да им влезе во соблекувалните и да ги затегне а од Рајковиќ да извади разновидност во акциите а не ако погодиме три арно ако не це молиме на офанзивен скок и на кош од одбојка...Друго нема

Оти неаме клупа? Кол, Чемата, Ѓуров, сите беа на клупата, сосем доволно според мене, тиа играчи можат слободно првотимци да бидат, има фонд на играчи, не е којзнае каков, ама ако се искористе правилно сигурен сум дека го тепаме работнички.

За акциите, се осеќа колку ни фале присуството на Цобето под кош, фале еден таков играч со срце у рекет, Гоцевски ѓоа без душа беше, Кол незаинтересиран некако ми иде, ама па мора да се играе повеќе преку високите играчи, не они излеват надвор 3 да шутират, и виа другите оти куси и ѓоа дашиња се чудат под кош, цело второ полувреме без концепт ни беше играта, а за титула играјме, замисли.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Оти неаме клупа? Кол, Чемата, Ѓуров, сите беа на клупата, сосем доволно според мене, тиа играчи можат слободно првотимци да бидат, има фонд на играчи, не е којзнае каков, ама ако се искористе правилно сигурен сум дека го тепаме работнички.

За акциите, се осеќа колку ни фале присуството на Цобето под кош, фале еден таков играч со срце у рекет, Гоцевски ѓоа без душа беше, Кол незаинтересиран некако ми иде, ама па мора да се играе повеќе преку високите играчи, не они излеват надвор 3 да шутират, и виа другите оти куси и ѓоа дашиња се чудат под кош, цело второ полувреме без концепт ни беше играта, а за титула играјме, замисли.
Незнам со ваква игра а преживеавме едноцифрени порази.Овој Работнички е каде каде послаб од ланската Струмица а ние сме истите.Значи со поинаков пристап кон работите ја мислам дека полесно би го тепале Работнички.Мора да се стегниме само...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Незнам со ваква игра а преживеавме едноцифрени порази.Овој Работнички е каде каде послаб од ланската Струмица а ние сме истите.Значи со поинаков пристап кон работите ја мислам дека полесно би го тепале Работнички.Мора да се стегниме само...
Тоа сакав да го кажам сеа, спореди ги само ростерите, само Димо селски шо го имат работнички, добро, и да го немаш Богоев у екипата е предност, ама ја тепаме Струмица со Лато и Пупо под кош, а против Симич и Трајковски не ни играјме у рекет:uvo:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Eeeeeeeee Talik Brown да беше уште туа секс секс :sekss: ама го нема :nesum:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ц ц ц ц...на Чемата да му речеме:Чема дај ти одмори се ваа финална серија, Талик че поиграе малце. Е тоа би било тоа вистинското. Со Чемата у тимот мислам дека сме само у минус. Веќе ги нема ни неговите тројки, ни неговите аситенции. :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom