city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
каде?со МЗТ
каде?со МЗТ
Decko da te ebe seljak od Kavadarci taun. Nekoj so tulumbas kaa mene. Te navredil li nekoj be prostak shkupski. I ne go pikaj nosot u site mandzi da ne naletas na veli mumin.во селото ....кавадарци таун хахахха
На следното гостување поубаво ќе го запамтите "селото":pop::pop:во селото ....кавадарци таун хахахха
Сакаше крадец во клуб е еднакво на смрт?:kesa::kesa:Ова ако е точно јас кур ќе сечам.
Првата година кога Струмица беше шампион, спонзори си беа само Агроефодија заедно со грците. Тогаш одеше се како подмачкано и освоивме титула. Но потоа другата година влезе и Заев како спонзор, и тука веќе почнаа работите да одат надолу. Му праќаа инспекции во клубот, разни казни се плаќаше и то.
Политичар во клуб е еднакво на смрт.
А тоа дека дал 200.000 евра од сопствен џеб, нема врска.
kako prvo,so pari ne e loso,makar so znajs kako covecite se programirani kolku i da ima pa mu trebat,drugo zenata i da saka ne moze da me vara,zatoa so taka sum si a naredil rabotata(ne a setam nogu nakaj Strumica da ne zeme skolo),i kaa treto nemam ja nisto protiv strumicani,ama edino strumicani tuka se ubacuvat i prodavat mozok,pa kolku i da saka covek mora koa vi odgovara da bide negativen kaa ti so vikas.napisi nesto so stvarno ce bide interesno(ete kaa victoranius mislam bese na pr.)i ce te prifanat u diskusija.vi site pufki tuka prodavate ,via od strumica bil volku dobar,nia od feni ne cinel,i so saks da ti vikame taka li e,a mene mi se smaci na site poodelno da vi odgovaram.ako bea tolku arni,via so gi falite,a nasite poslabi so nesto togas osum pati ve tepaa lani.ednas na sreca,vtorpat mu se pogodilo,ami osum pati.da ne ispadne vaa vasata kaa lovdzijata so meckata.ako ne stavam ikona so cvece ili smiley ne znaci deka sum negativen.ti mislis izgleda loso koa pisis,pa taka gi tumacis i odgovorite.eve ti pozitivno nesto.:smir::smir:
zdravo decki.абе со кој играте у среда??
So koj igraj me so mzt li? A posle so koj koga e so bugaritezdravo decki.
ziti se ,kaj go najdote via cirko,djoa amdi bajram go prael pijan.
u sreda igrajme so mzt u 19 casot.
drugata sreda. so cherno more od b'lgaria.So koj igraj me so mzt li? A posle so koj koga e so bugarite
Ако не се лажам на 17 Декември во Кавадарци со РадничкиSo koj igraj me so mzt li? A posle so koj koga e so bugarite
eee be duhu voskresna li?zdravo Banda
Mu udari li cvrgi na drugar ti lozari-istokzdravo decki.
ziti se ,kaj go najdote via cirko,djoa amdi bajram go prael pijan.
u sreda igrajme so mzt u 19 casot.
ne mozam da go fanam,ama tuka mi e u komsiite,nema kaj da bega.Mu udari li cvrgi na drugar ti lozari-istok
fala mnoguАко не се лажам на 17 Декември во Кавадарци со Раднички
А на 10 Декември со Черно Море исто во КАвадарци
ne se pravi deka ne znaes......So koj igraj me so mzt li? A posle so koj koga e so bugarite
so da prasam koa ti mi obeca za deneska.i so da gleam na feni,tamu valjda ima slikano sto dusine se pravi deka ne znaes......
ili pa ako ne si prasal dodeka si bil na rabota proveri na www.kkfeni.com
imas tamu se sto ti treba