ima dve kolinja,edno u sosevskoto maalo edno u karadzovskoto so go vikame.ti koj si?nemora be...
Moze ke ti tekne deka edna budala si gi zaboravase nasekoe tia katalozite od pioneer kolo go vikaa......
od komsilokot tvoj e
ima dve kolinja,edno u sosevskoto maalo edno u karadzovskoto so go vikame.ti koj si?nemora be...
Moze ke ti tekne deka edna budala si gi zaboravase nasekoe tia katalozite od pioneer kolo go vikaa......
od komsilokot tvoj e
vtorotoima dve kolinja,edno u sosevskoto maalo edno u karadzovskoto so go vikame.ti koj si?
mori mrzo edna oti jadis trici.se ladis tuka u nikoe vreme.vtoroto
so ne mi se javi ke ti kazev koj summori mrzo edna oti jadis trici.se ladis tuka u nikoe vreme.
ami koj ce plate za telefonot be lambe?i ne te igraam vice da znajs i ce ti ja dupnam topkata?:pos2::pos2::pos2:
so ne mi se javi ke ti kazev koj sum
ami koj ce plate za telefonot be lambe?i ne te igraam vice da znajs i ce ti ja dupnam topkata?
ja ne,ama 15 dusi drugi se nalutija i mi se izjavija.a ako te iznasiba sea nekoj od upravata?ja li da te branam?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Da ne se naluti nesto?
nemora ne mi mozat nistoja ne,ama 15 dusi drugi se nalutija i mi se izjavija.a ako te iznasiba sea nekoj od upravata?ja li da te branam?
dobro sea ce odam nesto da porabotam i ce nanaaaaaam.nemora ne mi mozat nisto
da dojdam odma ako treba???dobro sea ce odam nesto da porabotam i ce nanaaaaaam.
edna cvrga sekako ce ja ebis za voa,ai so katalogot na pioner ce te vrestam ednas.
ami lambe nieden gleaj kolku e saatot.da ne mislis ti oti covecite se bez rabota.i so mu fale na trojanecot?nemora ne mi mozat nisto
a kade se tia od upravata??????
zosto ne pisuvaat??????
ili trojanec nesto zamrzna?????
kako da ne znam za koj stanuva zbor????
pa neli trojanecot e od upravata deeeeeeeami lambe nieden gleaj kolku e saatot.da ne mislis ti oti covecite se bez rabota.i so mu fale na trojanecot?
utre ce te kaznuam,sea ne mozam ce si odam,ami lambe nieden gleaj kolku e saatot.da ne mislis ti oti covecite se bez rabota.i so mu fale na trojanecot?
ok beutre ce te kaznuam,sea ne mozam ce si odam,
ne znam stvarno koj e.cisto sumnjam deka nekoj od upravata pise tuka.ama kapa nosam
pa neli trojanecot e od upravata deeeeeee