jas,sum cedo,tvojot dedo,ak se razbiras tolku kak so ti e vidokrugo rasiren,ce imas malku postovanje sprema familija.tova so mu go stavat na konjite,jas ne znam kak se vika,kazah tuka mnogu pati,jas samo su odel po strumickata okolija nekoa maska da nametnam,a ne kupujah konji.Banda,koj si be ti cedo,so tropas gluposti,so tolku loso kazah,moe viduvanje,ako ne se slagas,ok,koj ti e kriv,aj uzivi.E,abe ke te pitam,kako se vika tava so im go stavat na konjite na glavata za da gledat pravo,kako branicci za ocite e.Tekna li ti?Izvadi si go be,so si go stavil,za konji e tava,rasiri si go vidokrugo
za Radical...bratce,prifatena e opkladata,znaci jas tipuvam na Boston,cekam od tebe za zapad,opkladata e dobro gezme,mesto na zlostorot po tvoj izbor.
Znaci,Aber Donke,pa ke povtoram,mameto mamino na tie od KFM,mnogu podobro gi znam,se im e za pari,i znam se kakvi igri se pravile,pravat i ke pravat.Idejata mi e deka Feni ne se tolku jaki kako so vie gi pravite,samo sum realen,a znam i deka normalno vie ke ste pristrasni,go spomnav primerot so serenjeto.A sto se preplateni igracite,ne sakam da polemiziram.Taj trend na nadueni ceni e samoubistven.Retko koja firma moze da izdrzi takvo tempo kak so go nametna Feni,ete i oni samite sea kvicat,a aj ti dogodina objasni mu na Stanko deka i 3000 evra mu se mnogu so toa so prikazuva na tereno.A ako ima dosega eden sponzor u MKD od basket so se e ofajdil,go vadam na masa i secam,se e frlena para,kakvo perenje,kakvi bakraci,procitajte go zakono za sponzorstva i ke vi bide jasno.
jas ne se raspravam so tebe oti ti ne si fan na feni,samo ti kazuvam kak na site kaa tebe,da si naprajte forum i da si pisite u strumica.
eee,ete zaboraviv da go izvadam toa za konjite i da go rasiram vidokrugo.
ne videh deka vie nemate klub,pa sega od maka samo smetate tuka.