V
Viktoranius
Гостин
Море баш сакам Фени да освои библ, да бидете први што донеле европска титула во Македонија во кошарка.
Ух,ух...Како може така безвеза да зборите,чекај...Сигурно другите не се таму за да се срамат-сите играат кошарка...Полека,уште не почнала лигата они во финале влегле,така бевме и ние победивме во Кавадарци но видовме кое е правото лице на спортот..И дека ништо не се знае до дека не заврши се ...одате во финале ... во библ ... имате јак состав
и зоки шо те гајле на тебе за струмица
Ух,ух...Како може така безвеза да зборите,чекај...Сигурно другите не се таму за да се срамат-сите играат кошарка...Полека,уште не почнала лигата они во финале влегле,така бевме и ние победивме во Кавадарци но видовме кое е правото лице на спортот..И дека ништо не се знае до дека не заврши се ...
П.С Не сакам некој да ме свати погресно дека не сакам Фени да игра финале или било што,ама се нервирам така на глупи прогнози :одате во финале ... во библ![]()
мзт неможе да се носи со македонските тимови не па со странски.Немате тим за европски натпревари.Mzt bi se drzel so ovie timovi an e feni... ova e najslaba liga na fiba
Together lozari извини но морам да му вратам на постот.abe koj se kara !!! samo so ako ova, so ako ona... ako opstanela strumica sto ke bilo... strumica se raspadna i kraj na prikaznata... ne mislam ni da se karam ni da provociram
Haha... izgleda vas ve boli raspaganjeto pa zatoa pravite sporedbi !!! Najdi mi samo eden post te molam kade sto se rasprasuvam za strumica, 1 post samo !!! Ne moze da mi bide opsesija klub sto ne postoi !Together lozari извини но морам да му вратам на постот.
Очигледно дека нешто те боли кога ќе се спомне Струмица, или не гледаш каде пишуваш за Струмица или едноставно важно е само да се провоцира и да се навреди Струмица, таа Струмица на која вие и аплаудиравте (извор-Македонски Спорт) кога изгубивте 50 разлика во вашата сопствена сала.
Инаку чекај Струмица не е сеуште распадната (жалосно за тебе и таквите како тебе) како што знаеш и самиот пријавата за прва лига сеуште не е повлечена. А што всушност се случува со клубот и што понатаму ќе се случува тек допрва ќе видиме.
И доста прашуваш за Струмица, како опсесија сме ти .
MZT koga se nosese so stranski timovi, vie ne znaevte sto e kosarka... ne zaboravajte deka ima najgolem useph do sega od site Makedonski klubovi vo evrokupovite...мзт неможе да се носи со македонските тимови не па со странски.Немате тим за европски натпревари.
@ t1 n08 61 n@ f0rum0v?:tv:Abe FENI e ZAKON isto kako i KAVADARCI a ina4e imame sansi za osvojuvanje na bibl ligata
Сакам Фени да постои што повеќе може,но сакам само да ви кажам дека и кај нас Дарко имаше на 2 години но....SOKOLOV GO ZAOKRUZI SPISOKOT
http://www.sport.com.mk/?ItemID=4DB8EDE36303514B8DDFFF640E679AB6
Posebno me bendsuva ovoj del od citatot na Divna...
"Договорот со Соколов е на две сезони. И тоа само по себе кажува дека сме заинтересирани да градиме екипа која ќе трае"- вели портпаролот на Фени Индустри, Дивна Пешиќ
I koga go pisev postot znaev deka nekoj ke mi go spomne ova.I jas pomisliv na toa ali da se nadevame deka ovaa prikaska za Feni ke trae dolgo...Сакам Фени да постои што повеќе може,но сакам само да ви кажам дека и кај нас Дарко имаше на 2 години но....![]()
so toa sto se otkazaa grcite od bibl kolku ekipi ostanaa vo taa liga??? i kazete mi dali ke postoi posto iskreno pojma nemam nisto nemam slusnato za toa???I koga go pisev postot znaev deka nekoj ke mi go spomne ova.I jas pomisliv na toa ali da se nadevame deka ovaa prikaska za Feni ke trae dolgo...