Фан Клуб : Фени Индустри

V

Viktoranius

Гостин
Море баш сакам Фени да освои библ, да бидете први што донеле европска титула во Македонија во кошарка.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Na neroden Petko kapa ne mu se kroe zatoa da pocekame uste malku pa ke vidime...Ali ocigledno deka imama sostav za osvojuvanje na BIBL...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
одате во финале ... во библ ... имате јак состав
и зоки шо те гајле на тебе за струмица
Ух,ух...Како може така безвеза да зборите,чекај...Сигурно другите не се таму за да се срамат-сите играат кошарка...Полека,уште не почнала лигата они во финале влегле,така бевме и ние победивме во Кавадарци но видовме кое е правото лице на спортот..И дека ништо не се знае до дека не заврши се ...
П.С Не сакам некој да ме свати погресно дека не сакам Фени да игра финале или било што,ама се нервирам така на глупи прогнози :одате во финале ... во библ:tapp::tapp:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ух,ух...Како може така безвеза да зборите,чекај...Сигурно другите не се таму за да се срамат-сите играат кошарка...Полека,уште не почнала лигата они во финале влегле,така бевме и ние победивме во Кавадарци но видовме кое е правото лице на спортот..И дека ништо не се знае до дека не заврши се ...
П.С Не сакам некој да ме свати погресно дека не сакам Фени да игра финале или било што,ама се нервирам така на глупи прогнози :одате во финале ... во библ:tapp::tapp:

абе м*****

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
abe koj se kara !!! samo so ako ova, so ako ona... ako opstanela strumica sto ke bilo... strumica se raspadna i kraj na prikaznata... ne mislam ni da se karam ni da provociram
Together lozari извини но морам да му вратам на постот.

Очигледно дека нешто те боли кога ќе се спомне Струмица, или не гледаш каде пишуваш за Струмица или едноставно важно е само да се провоцира и да се навреди Струмица, таа Струмица на која вие и аплаудиравте (извор-Македонски Спорт) кога изгубивте 50 разлика во вашата сопствена сала.

Инаку чекај Струмица не е сеуште распадната (жалосно за тебе и таквите како тебе) како што знаеш и самиот пријавата за прва лига сеуште не е повлечена. А што всушност се случува со клубот и што понатаму ќе се случува тек допрва ќе видиме.

И доста прашуваш за Струмица, како опсесија сме ти .

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Together lozari извини но морам да му вратам на постот.

Очигледно дека нешто те боли кога ќе се спомне Струмица, или не гледаш каде пишуваш за Струмица или едноставно важно е само да се провоцира и да се навреди Струмица, таа Струмица на која вие и аплаудиравте (извор-Македонски Спорт) кога изгубивте 50 разлика во вашата сопствена сала.

Инаку чекај Струмица не е сеуште распадната (жалосно за тебе и таквите како тебе) како што знаеш и самиот пријавата за прва лига сеуште не е повлечена. А што всушност се случува со клубот и што понатаму ќе се случува тек допрва ќе видиме.

И доста прашуваш за Струмица, како опсесија сме ти .
Haha... izgleda vas ve boli raspaganjeto pa zatoa pravite sporedbi !!! Najdi mi samo eden post te molam kade sto se rasprasuvam za strumica, 1 post samo !!! Ne moze da mi bide opsesija klub sto ne postoi !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
мзт неможе да се носи со македонските тимови не па со странски.Немате тим за европски натпревари.
MZT koga se nosese so stranski timovi, vie ne znaevte sto e kosarka... ne zaboravajte deka ima najgolem useph do sega od site Makedonski klubovi vo evrokupovite...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
SOKOLOV GO ZAOKRUZI SPISOKOT
http://www.sport.com.mk/?ItemID=4DB8EDE36303514B8DDFFF640E679AB6

Posebno me bendsuva ovoj del od citatot na Divna...

"Договорот со Соколов е на две сезони. И тоа само по себе кажува дека сме заинтересирани да градиме екипа која ќе трае"- вели портпаролот на Фени Индустри, Дивна Пешиќ

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Море ќе има ли некоа утакмица наскоро да изгледаме и ни, да видиме како оде со новите засилувања, Мики вчера нешто спомна у текот на ваа недела ќе играеле некоа пријателска туа у Кавадарци

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
SOKOLOV GO ZAOKRUZI SPISOKOT
http://www.sport.com.mk/?ItemID=4DB8EDE36303514B8DDFFF640E679AB6

Posebno me bendsuva ovoj del od citatot na Divna...

"Договорот со Соколов е на две сезони. И тоа само по себе кажува дека сме заинтересирани да градиме екипа која ќе трае"- вели портпаролот на Фени Индустри, Дивна Пешиќ
Сакам Фени да постои што повеќе може,но сакам само да ви кажам дека и кај нас Дарко имаше на 2 години но....:toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Сакам Фени да постои што повеќе може,но сакам само да ви кажам дека и кај нас Дарко имаше на 2 години но....:toe:
I koga go pisev postot znaev deka nekoj ke mi go spomne ova.I jas pomisliv na toa ali da se nadevame deka ovaa prikaska za Feni ke trae dolgo...

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
I koga go pisev postot znaev deka nekoj ke mi go spomne ova.I jas pomisliv na toa ali da se nadevame deka ovaa prikaska za Feni ke trae dolgo...
so toa sto se otkazaa grcite od bibl kolku ekipi ostanaa vo taa liga??? i kazete mi dali ke postoi posto iskreno pojma nemam nisto nemam slusnato za toa???

Kajgana Shop

На врв Bottom