Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Moже не е за на оваа тема ама многу ме интересира оној Димитар Караџовски што игра во Исланд од кој град е ногу лош глас го бие во исланд готов е ќе суспендираат.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
opasen lik bese ovoj dodeka igrase za nas,znaese da dade nekoja trojka .....onaka od nova godina do osmi mart po edna a na treninzi bese najdobar...

lopovluk.......kradel kreditni karticki po soblekuvalna i sve drugo so kje mo dojdelo pod ruka....... on e skola na dragi pankovski,go naucil dobro da krade......

sea ne znam so kje prai.dali kje se bega doma za da se spasi od zatvor ili pak kje lezi u islandski zatvor......

a ,inace ne znam od koj grad e......

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Moже не е за на оваа тема ама многу ме интересира оној Димитар Караџовски што игра во Исланд од кој град е
Од Аеродром.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Moже не е за на оваа тема ама многу ме интересира оној Димитар Караџовски што игра во Исланд од кој град е ногу лош глас го бие во исланд готов е ќе суспендираат.
Abe,nema veza toa..Cim dal i izjava za sport deka ne e nisto...Znaes li sto e rabotata?Rabotata e deka vo Island se e so video kameri..I deka on nalikuval na nekoj od kradcite...:toe: I negoviot glup klub ni razbral ni nisto mu dade otkaz...Inace Karadzovski imase super sezona ...:toe:
Ajde mos Strumica ke go lapne:pos:

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
pa karadzovski deneska go imase u sport,ne pravel nisto,bil povikan na informativen razgovor...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Кои бедници се Лозариве.Не знам само што се карате со нив кога сите знаеме какви се а особено се се докажа во средата.
Еве ви некои причини зошто мислам дека се бедни:
1.Лозари-Кожувчана-Синалко-Фаст Фуд Мерлин
2.Бедно навивање и репертоар на песни
3.Скоро сите се србомани а тоа јас се виде во средата кога еден од нив носеше шал PFC а друг е сниман од еден наш член како на паузата на четвртина пее "Зеко лопове...."
4.Под ова се надевам дека нема да добијам БАН ама Кавадарци не е толку лошо како што го презентираат Лозари затоа јас имам потекло од мајка и татко од Кавадарци а таму ми се и сите роднини па братучед ми кој има 20 години ми вика дека само еден нивни член е навивачки едуциран уште од поодамна а тој им ги измислил сите песни а тоа е најпознатиот бербер во Кавадарци кој сега му го заборавив името ќе ме потсетите

И уште нешто да ве прашам....ПА ЗАР НЕМА ЛИ НЕКОЈ АСАЛЕН ОСВЕН 1 да ви каже дека тоа со транспарентите е бено,немате песни немате организација.ПА ЛУЃЕ ДАЈТЕ ЈАС ЌЕ ВИ ИЗМИСЛАМ БАРЕМ ПЕСНИ а не да пеете "И да пиеме и да пееме.....":pos2: а истотака да смешно е кога скандирате Џуро место Ѓуров и во песните место ќе да употребувате "че".
Мислам на подобро.Поздрав:salut:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Romanticar глеај си работнички таму не ми лафи ногу за Кавадарци и за братучед ти шо ти кажуел, како сакаме ЧЕ си пејме и ЧЕ си викаме, еден човек бил само навивачки образован абе шо зборуиш ти бе врска немаш и ти и братучед ти

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Е знам многу јаки сте, освен што сте јаки навијачи и многу големи шегаџии сте, никој не може да излезе на крај со вас, приморани сме да се браниме со молчење

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кои бедници се Лозариве.Не знам само што се карате со нив кога сите знаеме какви се а особено се се докажа во средата.
3.Скоро сите се србомани а тоа јас се виде во средата кога еден од нив носеше шал PFC а друг е сниман од еден наш член како на паузата на четвртина пее "Зеко лопове...."
4.Под ова се надевам дека нема да добијам БАН ама Кавадарци не е толку лошо како што го презентираат Лозари затоа јас имам потекло од мајка и татко од Кавадарци а таму ми се и сите роднини па братучед ми кој има 20 години ми вика дека само еден нивни член е навивачки едуциран уште од поодамна а тој им ги измислил сите песни а тоа е најпознатиот бербер во Кавадарци кој сега му го заборавив името ќе ме потсетите

И уште нешто да ве прашам....ПА ЗАР НЕМА ЛИ НЕКОЈ АСАЛЕН ОСВЕН 1 да ви каже дека тоа со транспарентите е бено,немате песни немате организација.ПА ЛУЃЕ ДАЈТЕ ЈАС ЌЕ ВИ ИЗМИСЛАМ БАРЕМ ПЕСНИ а не да пеете "И да пиеме и да пееме.....":pos2: а истотака да смешно е кога скандирате Џуро место Ѓуров и во песните место ќе да употребувате "че".
koa ke treba lozarite da "bojlotiraat" togas ke pobarat sovet odvas.dotogas molcete i treate

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0

zosto protestirate? samite ne znajte spored toa imas pravo da cutis

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Како прво јас не сум од СРВ и никогаш не сум бил а како второ да ви кажам кој е братучед ми во Кавадарци би се подзамислиле кој е кој

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
hehe abe osti gi malenki deca se ke se ispalas nema da mozat da spiit na vecer

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Како прво јас не сум од СРВ и никогаш не сум бил а како второ да ви кажам кој е братучед ми во Кавадарци би се подзамислиле кој е кој

Жити Бога де баш кажи кој е, баш ме интересира, ако не сакаш јавно барем по ПП кажи ми онака да знам чисто информативно.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Жити Бога де баш кажи кој е, баш ме интересира, ако не сакаш јавно барем по ПП кажи ми онака да знам чисто информативно.
Ти го кажа ли главниот лик т.е братучед ти ај бе нека каже кој јас еве одма ќе кажам јас сум од Тексас може го знајме коа фаца е тиа па толку заебан.

Kajgana Shop

На врв Bottom