Фан Клуб : Фени Индустри

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Кол, Ѓуров и Јововиќ изиграа одлично, и другите беа солидни, освен Гоцевски. У недела изгледа пак Јововиќ ќе паузира, Браун не ми се веруе да паузира оти Чемата нема да биде целосно опоравен.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Глупаци не е он, и шо ве боле курот вас за типот со маицата хулиган ебати кретените

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
karpos sokoli-feni industri 58-126
karpos sokoli-strumica 85-100
dozvolivte 85 primeni kosa.znam deka ova ne e vistinsko merilo.no feni ima konstantna igra i si pobeduva.strumica samiot kaza edno kolo +50,drugo -33.igravte bez bogoev i latovik.nie u sredata igraeme bez cemata i prekovik.toa se vika nekonstantnost.nie mozeme da si postirame kolku sakame ovde no tabelata e taa
Zarem,ti gledas koj kolku pobedil na Karpos?Ke pravime muabet koj i kolku ke pobedi vo Nedela,moze?:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ЕЕЕЕ еве две недели и повеќе не пишам на воа форумот даа и се е исто како предходно од глупост до глупост пишено прикаски сал виа ваков ниа наков срамота бе даа до кога вака сите избегаа од форумов само заради вакви глупи детски прикаски инаку недала се ближе големото дерби Струмичани како ви е Ефенди Кадија ќе го биде ли или сал колку да се има тренер на клупа а.

V

Viktoranius

Гостин
ЕЕЕЕ еве две недели и повеќе не пишам на воа форумот даа и се е исто како предходно од глупост до глупост пишено прикаски сал виа ваков ниа наков срамота бе даа до кога вака сите избегаа од форумов само заради вакви глупи детски прикаски инаку недала се ближе големото дерби Струмичани како ви е Ефенди Кадија ќе го биде ли или сал колку да се има тренер на клупа а.

Ефенди кадија е 5 класи подобар од мајмунчо. Ќе имате прилика да го гледате во Недела.

Иначе Самарџиев ќе игра ли во Недела оти слушнав имал повреда ?

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Повреден беше Самарџиев ама се оправи, тренира и веројатно ќе игра у недела

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Kakov EFENDI be?Ke go vidis Efendi vo nedela...I samo uste toa da znae,EFENDI za vasiot Emil e,Zeljko Obradovic.:helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ke go zapoznaat Efendi KADIJA u nedela

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
И за мајмунот викавте многу јак бил, да не испадне пак јалова работа :helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
И за мајмунот викавте многу јак бил, да не испадне пак јалова работа :helou:
Toa де и ја така мислам ама ја нека се радуаат троа после некое време ќе видиме.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Абе таман е може да е добар тренер ама они го праат месија како демек спасителот дошол и од утре нема да изгубат ниедна утакмица

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
ko ke izgubi strumica v nedela pak ke menjat trener ke nosele togas nekoj pojak od kadija i davitkov :pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Zarem,ti gledas koj kolku pobedil na Karpos?Ke pravime muabet koj i kolku ke pobedi vo Nedela,moze?:helou:
ne znam deka ne e verodostojno toa ali eden tvoj sogrganin go spomna karpos pa morav da odam na stranata na kfm pa da mu gi napisam tocnite rezultati.a inace posle nedela ne ocekuvam nis novo bidejci sekogas vikame aj neka pobedi podbriot i sekogas feni pobeduva ali nikoj odvas javno(vo sebe znam deka znaete)ne priznal deka feni e podobar:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom