Zarem,ti gledas koj kolku pobedil na Karpos?Ke pravime muabet koj i kolku ke pobedi vo Nedela,moze?:helou:karpos sokoli-feni industri 58-126
karpos sokoli-strumica 85-100
dozvolivte 85 primeni kosa.znam deka ova ne e vistinsko merilo.no feni ima konstantna igra i si pobeduva.strumica samiot kaza edno kolo +50,drugo -33.igravte bez bogoev i latovik.nie u sredata igraeme bez cemata i prekovik.toa se vika nekonstantnost.nie mozeme da si postirame kolku sakame ovde no tabelata e taa
ЕЕЕЕ еве две недели и повеќе не пишам на воа форумот даа и се е исто како предходно од глупост до глупост пишено прикаски сал виа ваков ниа наков срамота бе даа до кога вака сите избегаа од форумов само заради вакви глупи детски прикаски инаку недала се ближе големото дерби Струмичани како ви е Ефенди Кадија ќе го биде ли или сал колку да се има тренер на клупа а.
Kakov EFENDI be?Ke go vidis Efendi vo nedela...I samo uste toa da znae,EFENDI za vasiot Emil e,Zeljko Obradovic.:helou:ЕЕЕЕ еве две недели и повеќе не пишам на воа форумот даа и се е исто како предходно од глупост до глупост пишено прикаски сал виа ваков ниа наков срамота бе даа до кога вака сите избегаа од форумов само заради вакви глупи детски прикаски инаку недала се ближе големото дерби Струмичани како ви е Ефенди Кадија ќе го биде ли или сал колку да се има тренер на клупа а.
Toa де и ја така мислам ама ја нека се радуаат троа после некое време ќе видиме.И за мајмунот викавте многу јак бил, да не испадне пак јалова работа :helou:
ne znam deka ne e verodostojno toa ali eden tvoj sogrganin go spomna karpos pa morav da odam na stranata na kfm pa da mu gi napisam tocnite rezultati.a inace posle nedela ne ocekuvam nis novo bidejci sekogas vikame aj neka pobedi podbriot i sekogas feni pobeduva ali nikoj odvas javno(vo sebe znam deka znaete)ne priznal deka feni e podobarZarem,ti gledas koj kolku pobedil na Karpos?Ke pravime muabet koj i kolku ke pobedi vo Nedela,moze?:helou:
Сигурно некој СУЛТАН :pos2::pos2::pos2:ko ke izgubi strumica v nedela pak ke menjat trener ke nosele togas nekoj pojak od kadija i davitkov :pos2::pos2::pos2: