Фан Клуб : Фени Индустри

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
На пелистер го имаме 3 пати победено оваа сезона, да го победеме уште еднаш и ќе почнеме со предност од 2-0.
Nema vrska toa dali imame 4-0 ili 3-1 vo pobedi, pak 1-0 ke imame prednost i prvata ke se igra vo Strumica...:wink:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
На пелистер го имаме 3 пати победено оваа сезона, да го победеме уште еднаш и ќе почнеме со предност од 2-0.
Зашто вакви работи? После ке се навредувате кога ке ве корегирам... И 50:0 во победи да го водите, со 1:0 ќе почнете, незнам кој ве лаже дека со 2:0 се почнува.

B

BoKiLOZAR

Гостин
FENI SAMPION

Samo edno znaete FENI ce bide sampion bez ogled na se isto kako mi vo kupot i za site ajduci da znaete deka FENI popustase vo tekot na celiot natprevar i na krajot ja razsturi strumica za da bide pointereseno t.e si igreea so niv e taka pozz

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Samo edno znaete FENI ce bide sampion bez ogled na se isto kako mi vo kupot i za site ajduci da znaete deka FENI popustase vo tekot na celiot natprevar i na krajot ja razsturi strumica za da bide pointereseno t.e si igreea so niv e taka pozz

Брату ај не тропај глупсти па ќе не раскараш со струмичани арно а смириме топката.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

fala so mi kaza.............
mnogu jaka teorija imas.da gubi cela utakmica za na kraj da pobedi so trojka vo posledna sekunda ,vo civa akcija imase cekori(znaci ne znaes dali sudijata kje gi dosudi).............

pozz i do tebe..........

B

BoKiLOZAR

Гостин
LOZARI ZAKON

Ti ne bidi picka be so gluposti tropam i koj te izlaga deka sme a smirile top[kata so strumicani a ti si gledal na you tube kakvi klipovi stavat a sme a smirile kako ne nisto ne e smireno a ti be seljak ni eden famli so ti se razbirasd od cekori ti znajs li da odis be kostapler ni eden tyoa bese cist poen i cista pobeda i ubavo si pise deka feni mu popustase za na kraj da gi postramote i aj gledaj si tamu tvojot tim neli gledas u vtorA liga ce ispaden fanite tamu sredite se malce i kupite si naocari ako ne vi se gleda

SKOPJE IMA AERODROM AERODROM AERODROM
KUROT MI E AVION AVION AVION

hahaha

LOZARI ISTOK

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
fala so mi kaza.............
mnogu jaka teorija imas.da gubi cela utakmica za na kraj da pobedi so trojka vo posledna sekunda ,vo civa akcija imase cekori(znaci ne znaes dali sudijata kje gi dosudi).............

pozz i do tebe..........

абе тоа е тактика која што не се користи ни во нба x) детски муабет прават....:pos2::pos2::kesa:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еј боки де бе не провоцири... ако ти се пише пиши ак не не провоцире. ц ц ц мики.мики.мики... тај е некни шо беше баниран само нови јузери за провокација... на ништо не личе тва!

B

BoKiLOZAR

Гостин
BoKi

More drugar tuka e boki jas ni znam koj e tia miki ni sakam da znam a vikas da ne provociram ok e rabotat be ne provociram a za mavate po avtobusot picki ni edni zs ne dojdite so goli raci pred sala i ce se tepame a ne frlate so kamenja vi ste seljani najgolemi be i sega sakas da ne provociram pa na moj drugar mu a povredite rakata zaedno sum jadel so nego sum piel be budal i sega vi da mavate na nego kako sakas da ne provociram ama jas ne provociram tuku ti vetuvam DEKA U KAVADARCI CE GO IZEDITE NAJGOLEMIOT COTEK moze ti ne si kriv moze ne si maanal ti ama treba da ima sloga u edna navivacka grupa kaa ce se kaze edno i site taka a ne od kaj vas se napravia pametni nekoj i mavat po avtobusot rtoa bese najpederskata rabota so sum a visol

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Момче да ти кажам јас не сум од Ф.А кои ве маваа ниту сум во некоја друга навивачка група,ниту сум од скопје туку од СТРУМИЦА! а со него расправајте се на пп го расипувате форумо само тука.. позз

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.830
Поени од реакции
50.094
pa na moj drugar mu a povredite rakata zaedno sum jadel so nego sum piel be budal i sega vi da mavate na nego kako sakas da ne provociram ama jas ne provociram tuku ti vetuvam DEKA U KAVADARCI CE GO IZEDITE NAJGOLEMIOT COTEK l

сеа како јадете му правиш “авиончиња’’ hahahahahaha

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ti ne bidi picka be so gluposti tropam i koj te izlaga deka sme a smirile top[kata so strumicani a ti si gledal na you tube kakvi klipovi stavat a sme a smirile kako ne nisto ne e smireno a ti be seljak ni eden famli so ti se razbirasd od cekori ti znajs li da odis be kostapler ni eden tyoa bese cist poen i cista pobeda i ubavo si pise deka feni mu popustase za na kraj da gi postramote i aj gledaj si tamu tvojot tim neli gledas u vtorA liga ce ispaden fanite tamu sredite se malce i kupite si naocari ako ne vi se gleda

SKOPJE IMA AERODROM AERODROM AERODROM
KUROT MI E AVION AVION AVION

hahaha

LOZARI ISTOK
of lele,ne bile cekori..............
tolku od tvoeto poznavanje za kosarka.............
nema vise da diskutiram poso gleam deka pojma nemas,aj od kosarka so nemas ama i so avionive se dokazuvate deka ste selska druzina......

i posledna rabota..............

NAUCI DA PISUVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se napinjam koga te citam,ko da citam egipetski zapisi ..............

B

BoKiLOZAR

Гостин
ok

Drugar kaa ce ti kaze nekoj na ubav nacin kako da go odbiis ama ti si eden od retkite so razmisluvat pravilno posto si od strumica.ama toa ne vazi za SELJANITE od skopje a be oni se pravat deka se gragani gledam mu pisele na edn lozar vozi traktor a be jas ce vozam traktor be seljak i nikoj nisto nema da mi rece ama sestrati kaa ce a ebam u cair Albancite ti ce ne mozis nisto da mu recis oti ce te somelat od cotek Albancite viu go zemaa gradot vi ste picki nemate srce da go branite odi skriijte se vi se smee cela makedonija be ejjj seljani da vi e... krv da vi e...

LOZARI ISTOK

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хехе..абе братче ного нервозен ти.. смири се ке има подарок

Kajgana Shop

На врв Bottom