Фан Клуб : Фени Индустри

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
BoR4e напиша:
1-0 i 1 utakmica doma ke igrate ama tava nema nisto da znaci ke vidime za 2 nedeli kak e so ke bide
Не е оште 1 - 0 ке се игре уште една утакмица у кавадатци ако не те тепат тогај ке 1 - 0 и они ке се на домашен терен така да надежта крајна умира јас мислам оти ке ги тепаме на фени у кавадарци .

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
da samo ako stigneme niii i feni ke bide edno od nainteresnite finalinja

V

Viktoranius

Гостин
Не е оште 1 - 0 ке се игре уште една утакмица у кавадатци ако не те тепат тогај ке 1 - 0 и они ке се на домашен терен така да надежта крајна умира јас мислам оти ке ги тепаме на фени у кавадарци .

А на пример ако ние ги тепаме во Кавадарци, тогаш каде ќе биде 1 утакмица од плејофот ?

Член од
25 март 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
Pa zdravje za odgodina moze i 2-te ekipi da igraat vo novosozdadenata balkanska liga koja ce startuva odgodina i so toa Makedonija od godina vo godina ce ima se povece pretstavnici nadvor od Mak granicite

А на пример ако ние ги тепаме во Кавадарци, тогаш каде ќе биде 1 утакмица од плејофот ?[/quoteK
Kako i da zavrsi utakmicata 1vata ja igrame doma bidejci sme 1-vi na tabelata

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
А на пример ако ние ги тепаме во Кавадарци, тогаш каде ќе биде 1 утакмица од плејофот ?
Вака..Фени и Струмица бидејчи се на првите две места дирекно влеват во полуфинале, а 3,4,5,6 играат 1/4 на 2 добиени т.е ако некоа екипа има 3:1 или 4:0 спрема другата има предност од 1:0 и плус првата утакмица е на домашен терен. Ова не важи и за во финале, важи само за четвртфинале и полуфинале...а финалето си е друга прикаска, освен ако немат нешто изменето во системот...

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eee a davitkov mora da si ode eeeeeeeee

Член од
25 март 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
Вака..Фени и Струмица бидејчи се на првите две места дирекно влеват во полуфинале, а 3,4,5,6 играат 1/4 на 2 добиени т.е ако некоа екипа има 3:1 или 4:0 спрема другата има предност од 1:0 и плус првата утакмица е на домашен терен. Ова не важи и за во финале, важи само за четвртфинале и полуфинале...а финалето си е друга прикаска, освен ако немат нешто изменето во системот...
I vo finaleto ostanuva isto bez izmeni 100% siguren

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
koj pcue be abe neli gledate oti samo viiiii od kavadarci odate protiv se ednc da se soglasame site

vidi se slagam so tebe...go gledam forumot dva dena i nemozam nisto da napisam zatoa so nema diskusija za kosarka.fakt e deka vo posledno vreme vleguvaat moi sogragani koisto malce preteruvaat so postovite ali toa ne smee dati dade opst vpecatok deka site kavadarcani sme takvi...jas apeliram ako mislete deka nekoj e nekolturen i provokativen ne mu vrakajte na postovite.ce vide nikoj ne mu vraca i ce povlece.ako mu vratis vleguvas vo ist ko6 sonego_OVA SE ODNESUVA ZA SITE

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Pa vaka Borce jas sum prisuten na treninzite na Feni i gi gledam igracite koj kako se zalaga od Macka iskreno kazano site se iznenadeni od toa kako se zalaga na treninzite pa ce vidime so ce ispadne za 2-3 nedeli.
Imam razgovarano so nego i mi ima receno oti ce dade se od seba za da bide vi dobra forma protiv Strumica vo finale pa sto ce ispadne ce vidime ce kaze vremeto :smir: .

Vo takva situacija vo golema mera vrakanjeto zavisi od psihologijata na sportistot.ako uspee da gi nadmine problemite.esea samo toj si znae so 4ustvuva nie mozime samo da pogoduvame.zatoa se da ostavime na vremeto.bi bilo dobro da go imame za finale ali ako ne e spremen 100% moze povece steta da naprave odkolku korist...ce vidime

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Важи и за во финале и не значи ако имаш 3:1 или 4:0 против некого дека првата ќе ја играш дома, туку првата ја игра дома тимот кој имал подобар пласман на конечната табела.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Затоа според мене најважен ќе биде натреварот на Струмица против Фени во Кавадарци...Финале(евентуално) против Фени со почетен резултат 1:0 и натпревар во гости...mission impossible...
Затоа првенството сеуште не е загубено..иако сме втори.. Е сега не го знам моменталниот однос со другите екипи за полуфуналето..
Фени од друга страна може да се надева солидно полуфинале..финалето ќе се одлучува на последниот дуел со Струмица...
П.С .kavadarcanec90 ...Acid..го банираше...

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Затоа според мене најважен ќе биде натреварот на Струмица против Фени во Кавадарци...Финале(евентуално) против Фени со почетен резултат 1:0 и натпревар во гости...mission impossible...
Затоа првенството сеуште не е загубено..иако сме втори.. Е сега не го знам моменталниот однос со другите екипи за полуфуналето..
Фени од друга страна може да се надева солидно полуфинале..финалето ќе се одлучува на последниот дуел со Струмица...
П.С .kavadarcanec90 ...Acid..го банираше...

Za u polufinale prednost ke imame ako igrame so Pelister ili Rabotnicki , a so Amak i MZT ke pocname od 0-0.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
На пелистер го имаме 3 пати победено оваа сезона, да го победеме уште еднаш и ќе почнеме со предност од 2-0.
Меѓусебниот дуел носи предност од 1-0...
Какви се овие 2-0..Некоја нова математика..

Kajgana Shop

На врв Bottom