Фан Клуб : Фени Индустри

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Добро бе се читаш ли ти што зборуваш ? Ние сакаме да се здружиме со вас?

Абе не заебави бе, вашите воџи се јавуваат на нашите, нема теоретски шанси ние да бидеме здружени. ццц....

wow ,ako se zdruzite so niv kje go formirate svetoto trojstvo ckembari-lozari-ajduci..............:smir:

zdruzenost na navivacki grupi od ista drzava,toa bi bilo los poteg.........

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Нема врска, нема никакво здружување да има.

znam be,samo isto znam deka lozari se filijala na ckembari,a vie ste si posebna prikazna.......
pa nema valjda zdruzuvanje da ima so najgolemiot konkurent za titulata,toa samo idioti bi go napraile.........:smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
BoKiLOZAR...Доби два дена заслужен одмор..

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
хахахахах ај честито друго немам шо да кажам , вие си знаете . „ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОД АМАК ИЗГУБИВТЕ“ . врска немате . :pos2: ц ц ц ...

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
хахахахах ај честито друго немам шо да кажам , вие си знаете . ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОД АМАК ИЗГУБИВТЕ .. ц ц ц ...
Ej види кој ни се смее абе ој терај а гумата и не кажуј прикаски туа. Ни не губиме барем дома како вас имаме осигурано прво место и сеа ке си го прчиме к***т а вие ќе плачите по весници и форуми како судиите ве оштетиле греотичка сте бе.:vozbud:From Together lozari ти е овој пост.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ајде сега уживајте си и лечете си комплексите со тоа што сте прво место хахаха ... се гледаме во финале ... па ПОВЕЛЕТЕ ВО СТРУМИЦА ...

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Ајде сега уживајте си и лечете си комплексите со тоа што сте прво место хахаха ... се гледаме во финале ... па ПОВЕЛЕТЕ ВО СТРУМИЦА ...
Фала на поканата да знаиш дека ќе дојме ама ви првен стигните до финале бива ли а..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека вее честито! некни на нас зборевте но амак докажа дека е пријатно изненадување во лигава!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Нека вее честито! некни на нас зборевте но амак докажа дека е пријатно изненадување во лигава!
Инаку вие што направивте со Карпош гледам не се фалите неш да не има некоа петарда или така ми се чине мене ако е завршена утакмицата пишете некоја информација.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
тепавме 40 разлика...сега ке ти кажам конечен резултат чекам другар ми да се врати ... нашите постигнале 102 на 61.Конечен Резултат

Kajgana Shop

На врв Bottom