- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 0
У НЕДЕЉА ИНВАЗИЈА У СКОПЈЕ АМА МОЖЕ БРАЦО ДА ЈА НАМЕСТИ ДА ТЕПА РАБОТНИЧКИ ЗОШТО РЕНОВА ИМ СЕ ОДАЛЕЧИ 8 БОДА
Ај да видим тоа чудоНезавидна ?! Мајсторе само прати го планот на Брацо и тоа е тоа, за нас нема зима :helou:
lee:
У НЕДЕЉА ИНВАЗИЈА У СКОПЈЕ АМА МОЖЕ БРАЦО ДА ЈА НАМЕСТИ ДА ТЕПА РАБОТНИЧКИ ЗОШТО РЕНОВА ИМ СЕ ОДАЛЕЧИ 8 БОДА
lee:
Секоја чест момци!!!Вака се навива
фала шефе се потрудивмо да биде на ниво проблемите у врвот на војводи се решија се врачамо на големо у фудбалотlee:
Секоја чест момци!!!Вака се навива
Се мислам утакмицата дека е во сабота,бидејки барем до сега Работнички како домаќин играше во сабота
Ренова беше домаќин и полицијата за да нема проблеми не стае малку понастрана(имаше премногу полиција)ама сепак е тоа нашата трибинаЕ ова се вика навивачи!И покрај тоа што е работен ден и цело време што врнеше со Тетекс увек се ВОЈВОДИ!!
П.С. малце сте забегале према источна трибина или грешка моја??
Ренова беше домаќин и полицијата за да нема проблеми не стае малку понастрана(имаше премногу полиција)ама сепак е тоа нашата трибина
а ти си бил некоаш на тетекс?:helou:
хехе абе кој игра тетекс за нас е празник нема школо нема работа нема веза дали е 40 степена или врне дожд или снег увек со тетекс:helou:Е ова се вика навивачи!И покрај тоа што е работен ден и цело време што врнеше со Тетекс увек се ВОЈВОДИ!!
П.С. малце сте забегале према источна трибина или грешка моја??
грешка си неделаСе мислам утакмицата дека е во сабота,бидејки барем до сега Работнички како домаќин играше во сабота
Не сум од Тетово!!!!:salut:AIWA , од Тетово си ? Пошо глеам фан на тетекс си, а ретко да пишеш дека си бил на стадион...
na ffm pisuva u 3 deka se igra. stom taka pisale bi trebalo da e taka.Па нели времето се поместуе измеѓу субота и недела па може ќе остане да се игра у 2 саат у субота??