Фан Клуб: Тетекс - Тетово

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
konecno pobeda!znaci kako igraa kogaj ce im se kaze.pelister slab dojdoa po bod se vratija so 2 gola vo mreza.vakva igra sakam da gledam borbena so mnogu trcanje dueli i pred se golovi.kako i da e dobra uvertira pred derbito vo nedela i novi 3 boda.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
пред тетовчанка каменувам еден од бусовите на чкембарит
идем накај рамстор и гледам полициа еденкуп ми отидна на памет ида некој кај гледам 2буса чкембариве ми показуваа срден прст,во првиот бус имаше многу млади а вториот имаше еден скршен пенѓер/прозор(како и да се вика) па мозе ти со тој прецизниот:D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
идем накај рамстор и гледам полициа еденкуп ми отидна на памет ида некој кај гледам 2буса чкембариве ми показуваа срден прст,во првиот бус имаше многу млади а вториот имаше еден скршен пенѓер/прозор(како и да се вика) па мозе ти со тој прецизниот:D
Si trebal i ti da im go pokazes :icon_mrgr: prv put doagjaat neli :LOL:

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Haha i sto bese pointeresno za malku ke se sretnevmo kaj straza ali policijata im naredese na vozacite na avtobusite da ne zastana na straza.Znaci vo ist moment bevme vo straza
Ke bese jako Ballisti vs ckembari i toa na neutralen teren na straza haha :D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Тоа со скршените пенџери до дома синусите попара им станале :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Teteks - Pelister 2 : 0 ! B. Bozinovski dvoen strelec !!!
Na tribine bese ludo od nasa strana...Ce recem super brojka poradi faktot sto se slucuvase so Teteks sepak odlicno bese...Navivanje 90 min zapaleni bea dimni ,vrateni bea i nekolku Vojvodi od postarite se na se super bese ! Ova kako zagrevanje ni dojde za nareden vikend so skendija !
Od sprotivnata strana Ckembari 2 avtobusa bea dojdeni ...Pred Tetovcanka mal incident so niv imalo kako sto razbrav od nekolku dusi...Mislam deka se imale sretnato i so balisti okolu stadionot ako e tocno neka potvrdat sami oni...Navivanjeto im bese slabo ednostavno ne mozea da ne nadvikaat nas,epten bevme popaleni
greska si

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Зашо на големава трибина се Војводи?
Ради безбедносни причини полицијата не смести туе ако памтиш на тетекс - шкендија ние бевмо на таја трибина од карши сместени
--- надополнето: 17 септември 2012 во 13:47 ---
Moжда имаше група албанци околу 30тина души пред стадион па затоа мислев дека имале судир зошто пред да влезат чкембари имаше доле гужва

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.330
Поени од реакции
8.379
Haha i sto bese pointeresno za malku ke se sretnevmo kaj straza ali policijata im naredese na vozacite na avtobusite da ne zastana na straza.Znaci vo ist moment bevme vo straza
Ke bese jako Ballisti vs ckembari i toa na neutralen teren na straza haha :D
Чиста среќа џанадарите во последен моемнт увидоја дека ќе се поклопиме на стража сега одете да палите свеќи што не се сретнавме баш ќе беше лудо и неаборавно ...

Тоа со скршените пенџери до дома синусите попара им станале :)
Учени сме ние од кај вашите браќа скоро секогаш си одиме со прозорци изкршени и патем овде беше само еден џам скршен во минатото цели автобуси беа дроп и пак секаде си одиме со други зборови ништо страшно и никакви синуси и бронхити не жалиме за Пелистер !
Може да имаме проблеми за следните натпревари за првоз ама за друго ич да не не жалиш

ps.само на два web портали имаше текст за искршениот прозорец а да беа други Н.Г. во прашање на сите телевизии и сите весници ќе пишуваа за тоа а да не зборам ние да крѓевме дека ќе имавме казна према клубот за тоа само Независна Битола !

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
za vo nedela ako uspeeme da vlezeme ke bide super.pred se zaradi vcerasnata pobeda i kolku tolku podignata atmosfera megu navivacite.moja procenka e deka ke ima dosta luge od nasa strana sto ke sakaat da idat na derbito.

Kajgana Shop

На врв Bottom