Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
Nema za sto katastrofa...Rezultatot e toj...Bi rekol i realen...Da se nasocime kon revans natprevarot vo kupot i potoa vo nedela so Metalurg a potoa i Bregalnica :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Со оглед на тоа што има само 3-4ца тетовчани у тимот, се знаеше дека тренинзите ќе ги префрлат у Скопје. За ова одамна се шушкаше, имав пишано и ја уште пред еден месец...ни го ебаја клубов мафијашиве, аер да не вида од парете.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
^ Со оглед на тоа што има само 3-4ца тетовчани у тимот, се знаеше дека тренинзите ќе ги префрлат у Скопје. За ова одамна се шушкаше, имав пишано и ја уште пред еден месец...ни го ебаја клубов мафијашиве, аер да не вида од парете.
epa pravete si problemi vo teren, neka platat kazni od svoj dzeb, kako nie sto sme napravile

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иначе Трајковски на дуелот со Пелистер ги искинал лигаментите, и ќе паузира најмалку 6 месеца...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иста приказна како против Охрид (7-2), денеска против Локомотива 7-0.

Самото тоа што на бет365 ја имаше за играње у живо, можете да претпоставите какви паре напраеле денеска на Тетекс...:mad:

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
se ubija od mestenje godinava,a ako e tocno i toa deka od nedela teteks ke igral u gorce da mu ebem mater na toj sto im go dade klubov na ovja.podobro da ne padnea u 3 liga otkolku ova sto se slucuva,.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
тепавмо 7:0 Мариќ дрвото 3 гола пикна Цоле 1 Борче 1 од пенал и другите 2 не заприметив кој ги даде тиа локомотива средина не пројдоја инаку за муабетот дека Тетекс ќе игра у Ѓорче мислим дека не е точно само тренинзите ќе бида у Скопје

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Нека ние честито победата - само нека продолжат со вакви добри натпревари, иначе за ова Ѓорче ова она нека не се лупа глупости - нашите играчи тренират во Скопје на теренот на Алумина во населба Карпош се друго глупости ќе се игра нормално во Тетово, да не му мислат добро овја на Тетекс ќе ги путат играчите да играат на нива, Спортски е мизерија тревата тие катастрофа тврда и нерамна затоа тренираат во СК. Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom