Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Фала богу... стрелци кој биле ???
Иначе за Андонов и мене ми кажаја дека е дојден ако знае некој официјална информација нека пише...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Извините забраевмо дека ќе имаа подршка од верните чкембарчиња, само глеајте дан ви се расипе пак автобусот
Извинето.
Мајтапо настрана, ништо чудно да се реди утакмицата.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
^ Super e ne vrne ! I da vrne i da grmi site na tribina ! Deneska prvata pobeda mora da ja zabelezimo !

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Освоени првите бодови против Пелистер, двократен стрелец Боби Божиновски.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.289
Поени од реакции
3.322
Teteks - Pelister 2 : 0 ! B. Bozinovski dvoen strelec !!!
Na tribine bese ludo od nasa strana...Ce recem super brojka poradi faktot sto se slucuvase so Teteks sepak odlicno bese...Navivanje 90 min zapaleni bea dimni ,vrateni bea i nekolku Vojvodi od postarite se na se super bese ! Ova kako zagrevanje ni dojde za nareden vikend so skendija !
Od sprotivnata strana Ckembari 2 avtobusa bea dojdeni ...Pred Tetovcanka mal incident so niv imalo kako sto razbrav od nekolku dusi...Mislam deka se imale sretnato i so balisti okolu stadionot ako e tocno neka potvrdat sami oni...Navivanjeto im bese slabo ednostavno ne mozea da ne nadvikaat nas,epten bevme popaleni

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
ќе тепа Тетекс ;)
Ви реков ја со 2 гола на Боби Божиновски Тетекс ги забележува првите 3 бода

На трибина лудило Војводи добра бројка запалени димни навивање прејако у текот на 90 минуте

пред тетовчанка каменувам еден од бусовите на чкембари изгледа и инцидент со шипците имале околу стадионот

Наредно коло со шкендија нека грми !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom