- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Нема теорија да биди службено за Србија ! Само Италија може да го добие овој меч службено, а ако е прекинат, така и треба да биди... т.е напуштен...
При водство на Црвена Ѕвезда од 1-0 заборави да кажеш и чекаше до 55 или 60 минута да ја прекине за да може да се преиграМи текнува, но исто ми текнува кога Звезда го водеше Милан 90 година у Београд и судијата ко пичка ја одложи утакмицата поради магла.
Мислев на онаа година кога Милан требаше да биде суспендиран поради калчополи, ама со "судни" маки УЕФА не го дозволи тоа. Да беше некоја помала екипа во прашање, сигурен сум дека 10 години ќе им забранеа настап, еве како Победа на пример.Ми текнува, но исто ми текнува кога Звезда го водеше Милан 90 година у Београд и судијата ко пичка ја одложи утакмицата поради магла.
Нема теорија да биди службено за Србија ! Само Италија може да го добие овој меч службено, а ако е прекинат, така и треба да биди... т.е напуштен...
Да да знам на шо мислешеМислев на онаа година кога Милан требаше да биде суспендиран поради калчополи, ама со "судни" маки УЕФА не го дозволи тоа. Да беше некоја помала екипа во прашање, сигурен сум дека 10 години ќе им забранеа настап, еве како Победа на пример.
јас знам дека доколку е прекинат после 63-та мин. натпреварот се води како завршен и се упишува реезултатот кој бил актуелен до прекинивањето, но доколку мечот е прекинат до пред 63-та минута истиот се преигруваНема теорија да биди службено за Србија ! Само Италија може да го добие овој меч службено, а ако е прекинат, така и треба да биди... т.е напуштен...
Lepiov ako bese tolku hrabar neka izvadese maskata be se gleda deka e p*cka
Сликата кажува се од која група е лепиов .
и без маска се знае кој е воџата на гејлијеLepiov ako bese tolku hrabar neka izvadese maskata be se gleda deka e p*cka
Не е овој воѓата! Овој е некој деликвент кој има зад себе 20-тина малоумници и прават бељи насекаде.и без маска се знае кој е воџата на гејлије