Фан Клуб: Србија

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Нема теорија да биди службено за Србија ! Само Италија може да го добие овој меч службено, а ако е прекинат, така и треба да биди... т.е напуштен...

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Ми текнува, но исто ми текнува кога Звезда го водеше Милан 90 година у Београд и судијата ко пичка ја одложи утакмицата поради магла.
При водство на Црвена Ѕвезда од 1-0 заборави да кажеш и чекаше до 55 или 60 минута да ја прекине за да може да се преигра

П

Паспарту

Гостин
Ми текнува, но исто ми текнува кога Звезда го водеше Милан 90 година у Београд и судијата ко пичка ја одложи утакмицата поради магла.
Мислев на онаа година кога Милан требаше да биде суспендиран поради калчополи, ама со "судни" маки УЕФА не го дозволи тоа. Да беше некоја помала екипа во прашање, сигурен сум дека 10 години ќе им забранеа настап, еве како Победа на пример.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Нема теорија да биди службено за Србија ! Само Италија може да го добие овој меч службено, а ако е прекинат, така и треба да биди... т.е напуштен...

Ја би да се преигра. Онака најпоштени би било. Доколку и доделат 3 бода на Италија, што нема логика бидејќи они утнале со организација, више за мене они не постојат и покрај тоа што увек сум навивал за нив кога играат на Светско а нашиве не се пласирани.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Мислев на онаа година кога Милан требаше да биде суспендиран поради калчополи, ама со "судни" маки УЕФА не го дозволи тоа. Да беше некоја помала екипа во прашање, сигурен сум дека 10 години ќе им забранеа настап, еве како Победа на пример.
Да да знам на шо мислеше

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
јас знам дека доколку е прекинат после 63-та мин. натпреварот се води како завршен и се упишува реезултатот кој бил актуелен до прекинивањето, но доколку мечот е прекинат до пред 63-та минута истиот се преигрува

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.114

Сликата кажува се од која група е лепиов ,но претежно ваквите лепотани ги има во сите навивачки групи дури некои ги гледаш еден месец кај едни слендиот кај други(единствено ради пари,мафија и тако даље).Односно лепиов нема никаква љубов кон екипата за која навива единствена работа му е правење проблеми.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Мене само едно не ми е јасно... Циганчињата од Северот се прават големи Срби пред јавноста со палење на албанско знаме, а напаѓаат голман кој е отиден да брани за својата репрезентација (ај да е било на натпревар на Партизан во Италија, напред-назад во ред), потоа тепаат деца од Косово и уште што ти не... еее цигани цигани... :kesa:

В

Вори

Гостин
Немојте да се изненадите ако во скоро време биде запалено и Македонското знаме.Па после ќе видиме дали ќе ги оправдувате.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Без публика 5 утакмици?
Ќе се омастат и Фарски Острови на сред белград...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
и без маска се знае кој е воџата на гејлије
Не е овој воѓата! Овој е некој деликвент кој има зад себе 20-тина малоумници и прават бељи насекаде.
А вика еден немал муда?! Да нема памет нема, ама немал муда?! :pos2:
Пред цел свет, пред толку џандари, во туѓа држава прави што сака, ги прекрши скоро сите можни закони и немал муда?! Уствари, го боли запаленото знаме него, да, дааааа.

Kajgana Shop

На врв Bottom