Фан Клуб: Србија

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе покаже ќе покаже, сите ќе се крстат они да им се паднат, топовско месо ќе бидат, чиста рутина за било кој од репрезентациите што ќе бидат во баражот, слушај ми го зборот.
Абе сега не се знае,можи и тоа да им се случи,него зборот ми беше колку толк играат нешто за разлика од другиве.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ќе покаже ќе покаже, сите ќе се крстат они да им се паднат, топовско месо ќе бидат, чиста рутина за било кој од репрезентациите што ќе бидат во баражот, слушај ми го зборот.
Исто ќе беше и со Србија, подобро нека нека не се брукаат воопшто да играат бараж. Кој не би ја победил оваа селекција на Србија.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
После ова треба да летаат глави, ама очигледно е дека само Пижон ќе лета, другото ќе биде све по старо. Место него ќе се постави друг селектор, кој повторно ќе биде марионета на Толе и менаџерите и пак све у круг.

Највише ми е жал за оваа генерација на играчи. Според индивидуалниот квалитет заслужија пласман на ЕП, ама јебига, они највише испаштаат поради гомната од ФСС.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Толку од овие квалификации, со надеж за подобри резултати во наредните за СП... Го сменија Антиќ, човекот кој направи стабилна репрезентација и ја однесе Србија на СП, која беше пред една Франција во квалификациите, со само еден или два (не сум сигурен) примени голови, го ставија ова копилето циганско Пижон, губи од Естонија во Белград, реми дома со Словенија, сега губи во гости од Словенија, губат три бодови од Италија уште не влезени во стадион, и после сакаат ЕП, епа нема...

Го смени Стојке, од стандарден голман, да не добие ни повик во овие квалификации (после натпреварот со Италија), зема некој си анонимен Јоргачевиќ на 30 години да му брани и прима гол од 40 метри на одлучувачки натпревар... Од толку играчи ко Красиќ, Станковиќ, Тошке, Коларов, најде Видиќ да пуца пенал, WTF? Напад нема никаков, Мрџа му игра од швајцарска аматерска лига и Пантелиќ кој на тренинг не е постигнал гол, не па на вакви натпревари, а не гледа еден Клео со српски пасош растура во Азиската Лига на Шампиони, а до пред тоа во Партизан... Красиќ седе резерва, игра Лане, човекот после СП каде што одигра одлично, го нема никаде, ни трага, ни глас од него... Нинковиќ и Петровиќ креатори, жими ку*ов, едниотигракојзнаекаде, а другиот игра во лигата за резерви во екипата на Блекбурн Роверс :tapp:... На клупа му седе стандардниот во Премиер Лигата во Волвс Милијаш, а никаде го нема еден Кузмановиќ кој е стандарден во Штутгард...

Единствено одбраната заличува на нешто, другото треба се да се менува, со некој исклучоци, како на пример Бамби, Красиќ, Станковиќ и Лане до некаде... другото се во аут, да не помислат, а не пак да играат за Србија...

Очекувам оставка од циганот, да се средат некако работите во федерацијата, да се стави тренер кој неколку години успешно ќе го води тимот, а не како циганот, една Естонија да е пред Србија :tapp:... Па здравје, сега наредните квалификации да се квалификуваат заедно со Македонија на СП во Бразил :D

П.С. Почна како навика да им станува на Србите да играат катастрофално во квалификациите за ЕП, додека во квалификациите за СП се супериорни...
--- надополнето: Oct 11, 2011 8:57 PM ---
Смрди Пижон од клупа, златен Антич, една мочана пародична репрезентација ко Естонија 5 бода им скрати, доволно беше само дома да ги победат и сега чиста формалност да беше овој меч.
Истиот случај беше за квалификациите за ЕП 2008 (мислам беше) кога Србија загуби 5 бодови од Азербејџан, сега од Естонија исто сценарио...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дај бе нека го најде некој пеналот на Видиќ умирам да го видам!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Видич е морон од играч, обичен копач кој нема допирни точки со фудбалот ама уште поголем морон е оној кој му дал да шутира односно Пижон. Никогаш не сум го сакал овој Видич ама ова денес беше доказ и дека не сум погрешил спрема него. Тежок морон, внук ми од 2 години да го пуштеа да шутира, ќе шутнеше посилно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Видиќ морон а утре да видиш дека Јувентус потпишале со него ќе частиш у кафана. Не зезајте, за што служеа другите играчи да шутираат тие или фуфа да преземеш одговорност во такви моменти?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Видиќ не е крив што го промашил пеналот, се случува на секого. Крив е тој што го стаел да шутира, покрај толку класа играчи.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Видиќ морон а утре да видиш дека Јувентус потпишале со него ќе частиш у кафана. Не зезајте, за што служеа другите играчи да шутираат тие или фуфа да преземеш одговорност во такви моменти?
Не бе другар, не го сакам играчов ама ич. И да, превзема одговорност ама тоа можеме да го направиме и јас и ти и било кој. Тоа што превземал одговорност не му е никакво оправдување. Работата е во тоа да го износиш на грб тој терет од одговорноста. За превземањето, пишав погоре.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Не бе другар, не го сакам играчов ама ич. И да, превзема одговорност ама тоа можеме да го направиме и јас и ти и било кој. Тоа што превземал одговорност не му е никакво оправдување. Работата е во тоа да го износиш на грб тој терет од одговорноста. За превземањето, пишав погоре.
Па што не отиде друг по топката ,да го изведе пеналот или мудата тогаш им се стресоа..
Плус тоа Видич добро пласираше..овој го прочита,што е крив?
Голманот..слободно да смени професија,може да биде супер столар.

А

Анноун

Гостин
Лелее , од толку играчи Видич нашле да го стават да шутира ? Не ми се верува уште што читам . Башка Ханданович на гол ! На тренинг прашање е дали некогаш шутирал пенал Видич. Ах бе срби , срби, џабе на страшниот ростер на играчи .

Kajgana Shop

На врв Bottom