Не знам, кај мене е добар, види напрајму рифреш.што заебава стримов сеа неќе да се пушти за второ полувреме ?!
Знам, на сите им работи добро само мене не Џабе и рефреш и се... нема везе само џабе се нервирамНе знам, кај мене е добар, види напрајму рифреш.
Идиот. Не промаши, туку му ја подаде на голманот. Со вакво понашање се надевам нема да има повеќе место за таквите во репрезентација, па макар и последни да бидат. Играат без срце, без душа, не ни заслужуваат да одат на ЕП.Абе се напраил главен изглеа наш Видо, и презел одговорност, па промашил
Подал, како подал буквално ил ити е метафора за лош шут ?Идиот. Не промаши, туку му ја подаде на голманот. Со вакво понашање се надевам нема да има повеќе место за таквите во репрезентација, па макар и последни да бидат. Играат без срце, без душа, не ни заслужуваат да одат на ЕП.
Жива му ја фати. Од претедател преку селектор до играчи, треба генералка.Не гледам ни јас, на резултати не пишува за никаков пенал... ако е вистина и покрај жив Милијаш, Станковиќ, Видиќ шутирал, одма нек си искочат од терен
--- надополнето: Oct 11, 2011 8:29 PM ---
Подал, како подал буквално ил ити е метафора за лош шут ?
Ќе покаже ќе покаже, сите ќе се крстат они да им се паднат, топовско месо ќе бидат, чиста рутина за било кој од репрезентациите што ќе бидат во баражот, слушај ми го зборот.Дупка игра, барем Естонија ќе покаже нешто во баражот,ваква Србија ќе можи некој и да ја демолира понатаму.