Фан Клуб: Србија

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ти си србин по потекло, или се осеќаш повеќе србин отколку македонец???
:confused:
Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?
Не јади ти бе...тој муабет е правен сто пати така да не му обрнувајте внимание,не мора да се силите дека не е нешто за фалење.

Ф

Фил Ајви

Гостин
а мене ми донесоа дрес од Станковиќ од Србија па сега мора да сум за нив хахаха

остави не се замарај

инаку горе-доле квотите што се вртат по интернет за во вторник се 4.30 - 3.60 - 1.75

на последни 4 меча без победа над Словенија ама не се ни сомневам дека ќе остават душа на терен во вторник

идемо само храбро :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
а мене ми донесоа дрес од Станковиќ од Србија па сега мора да сум за нив хахаха

остави не се замарај

инаку горе-доле квотите што се вртат по интернет за во вторник се 4.30 - 3.60 - 1.75

на последни 4 меча без победа над Словенија ама не се ни сомневам дека ќе остават душа на терен во вторник

идемо само храбро :D
Па ја ко шо глеам и реми е добро, пошо Естонците имаат утакмица повеќе и полоша гол разлика така да и со реми Србија е втора :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па ја ко шо глеам и реми е добро, пошо Естонците имаат утакмица повеќе и полоша гол разлика така да и со реми Србија е втора :)
Нема гол разлика меѓусебен се гледа.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Srbija mora da pobedi Sloveniju pred njenom publikom kako bi se plasirala u baraž.
меѓусебен дуел се гледа

па ако не победат искрено и не заслужуваат бараж според до сега прикажаното (со исклучок на скандалот во Џенова каде автоматски им беа скратени трите бода)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.229
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/round=15171/group=700959/index.html

Eве ја табелата. Србија има подобра гол-разлика од Естонија, ама пошто се гледа меѓусебниот дуел, а тука Естонија е у предност, значи дека само победа е потребна за бараж.

Иначе, Словенците најавуваат жестока борба, иако не отидоа на ЕП.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Има некои информации дека Видиќ е у стартна постава вечер! Дај боже да е вистина

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не е можно ова, од 40 метри гол прими Јоргачевиќ :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom