Фан Клуб: Србија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Дејо и редно е да се повлече, не е оној стариот, треба да го препушти местото на некој помлад зашто вака само ќе го десеткува квалитетот на репрезентацијата, а инаку он стандард секогаш, било каде и да играл го давал својот максимум, таков тип на играч е али како што кажав, веќе не е оној стариот ...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Повеќе ќе имаше шанса за гол да шутира некој од словенците отколку Видиќ, ај сфаќам Коларов силен и прецизен шут има и мислам тој појде и ја зема топката и гледам му ја подал на Видиќ? ИСУСЕ ЕБАНО ХРИСТЕ НА ВИДИЌ?!?!?! Е сега за натпреварот вистина е дека отворија анемично и не можеа да дојдат до посед и шанса а камоли шут кон гол ама имаше по кој пробив и оштар центаршут на по мене најрасположениот Коларов ама немаа среќа во тие моменти искрено а посебно во вториот дел во моменти на апсолутна опсада кон противничкиот гол каде топката поминуваше низ тројца/четворица играчи ама нема да се најде некој јунак да ја смести во мрежата. После 80 ноу комент мислам, си го дрвеа во место и чекаа господ да се симне и да даде гол наместо нив. Стартот над Јовановиќ нема врска со пенал што ни и стана јасно после неколку репетиции. Голманот се изгуби во простор и време таа топка беше онака испуцана чисто да сврне судијата крај, во најлош можен момент се случи тоа... до тој момент не можеше полошо. А за Пижон благо ретардираниот и неговата одлука да ги држи Красиќ и Милијаш толку долго на клупа не знам што да кажам, се надевам во најскор период ќе се изгубиш од пред нашите очи. Тоа е тоа, во следните квалификации ќе се јадат балканските држави на големо.

Што да се утепаат Станковиќ е разочаран максимално што има веќе да игра, одлучил така да остави на помладите а и сега повеќе ќе се сконцентрира на игрите во тоа селскиот клуб, а за Видиќ не се грижам... има и повеќе од достојна замена.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се може без секој, така и без Видиќ и Станковиќ, дај Боже утре да прочитам дека и Пантелиќ и тоа дрвото од голман Јоргачевиќ нема да бидат више дел од репрезентацијата заедно со Пижон... Стојке да се врати на гол, тука се Суботиќ, Бане, Коларов, Душан Баста кој се почесто добива шанса во Удинезе, десниот бек Обрадовиќ од Сарагоса, тука се и младиот Рајковиќ, Бишевац од ПСЖ...

Средниот ред во главно е добар, треба и мали измени, како на пример тој Нинковиќ веќе јок во репрезентација и Радосав Петровиќ додека не му дојде паметот и додека не научи дека фудбал се игра со срце, а не се игра со одење и незалагање по теренот... Тошиќ и Красиќ се одлични крилни играчи, брзи, технички потковани, тука некаде е и Јовановиќ, само тој направи лош потег со потпишувањето во Ливерпул, сега незнам како му иде во Белгија, дај Боже пак да си ја поврати формата... Кузмановиќ и Милијаш би го сочинувале средниот ред... Тука се и Немања Томиќ од Партизан кој игра во голема форма оваа година, и да не заборавиме и на Адем Љајиќ, детето ќе биде голема звезда...

Во нападот треба најголема реконструкција... По брза постапка да се разрешат Пантелиќ и Мрџа, а на нивно место да се повикаат Миралем Сулејмани од Ајакс, Бошко Јанковиќ од Џенова (доколку не е повреден) и шанса може да им се даде и на Данко Лазовиќ од Зенит и на натурализираниот Бразилец со српски пасош, Клео... На нив да се додаде и Никола Жигиќ, и глава сечам дека овој напад ќе биде далеку поефикасен отколку овој сегашниот на Пижон...

Србија има и млади деца, талентирани, кои за некоја година ќе бидат предводници на репрезентацијата, само треба федерацијата да си ја сфати озбилно работата, како што спомнав погоре, да постави тренер кој ќе биде успешен и кој ќе ја предводи репрезентацијата повеќе од едни квалификации, тренер со реноме, не како овој Пижон, да неможе да му каже на Видиќ НЕ... Да вложуваат повеќе во овој спорт, во младите категории итн. итн...

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Пижон мрш да не те гледам!!!
Катастрофа бе,кој е овој тим од толку играчи овие да ги повикаш за ваква утакмица.Петровиќ пред Кузмановиќ.Е ај сега.Кузмановиќ игра со години во поголеми тимови,ова дрвово сега отиде у Блекбурн и одма прв состав.Обрадовиќ,Качар,Сулејмани...никој од овие.СРАМОТА

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
За пеналот...Коларов одма ја зема топката за да шутира, ама после дојде Видиќ и најверојатно му кажал, дека е малер да шутира тој, затоа што врз него беше направен фаулот :D
Да беше Антиќ тренер, да видам дали ќе му текнеше така да прави, а вака со Пижон, не се знае кој пие кој плаќа.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Коларов,Станковиќ,Ивановиќ па и Пантелиќ пред Видиќ би ги одбрал да шутираат.А за болката да биде поголема на ливче ме зезанаа.Ја имав X и 2,да искочеше X носеше 32000.Ама тоа е

Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
Коларов,Станковиќ,Ивановиќ па и Пантелиќ пред Видиќ би ги одбрал да шутираат.А за болката да биде поголема на ливче ме зезанаа.Ја имав X и 2,да искочеше X носеше 32000.Ама тоа е
ne si Ednistven a io najforsirana bese pa i za toa mozno e da zeznaa da igraa za Kladilnici da izlezese Srbija ke imase golemi Isplati bidejki rabotam u oblozuvalnica ovaa go kazuvam sepak mislev ke tepaat ili baem nereseno ali to e to sreka naredni kvalifikacii:(:(

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Знам,сите ја играа 2,ја пробав и нерешено али тоа е тоа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.225
ГробарМкд, да не те цитирам, еве краток одговор.

Клео и Евандро немаат право да играат уште за репрезентација, затоа што, според правилата на УЕФА, треба да поминат најмалку 3 или 5 години (не сум сигурен) во Србија, за да стекнат право да играат. А и ја сум против странец у репрезентација. За некоја година, Деспотовиќ од Спартак ќе може да се приклучи во репрезентацијата, дечкото растура. А додека он не заигра, треба да се врати Лазовиќ и Сулејмани да го земаат почесто, плус Жигиќ, кој ќе може да одигра бар уште една-две години.

За другиот дел се слагам, освен за Стојковиќ. Самиот виде што донесе Стојковиќ на гол. Атмосферата ќе се влоши уште повеќе. Едни ќе го исвиркуваат, други ќе го подржаваат, слично беше со Естонија на ЈНА. Плус, знам дека некои играчи не го поднесуваат. Не викам дека треба Јоргачевиќ да брани, ама не треба ни Стојковиќ.
Бајковиќ, Бркиќ, Алексиќ, тоа би требало да бидат голманите :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Antica si oterao, da bi samo ti harao, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!

Teška ti je to blamaža, nismo stigli do baraža, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!

Nisi čak ni imao herca, da ga kupiš od Slovenca, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
...
Srbija ti sada kliče, daj ostavku predsedniče, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!

Ne zbog Zvezde, partizana, već zbog naših SRPSKIH rana, TOLE LOPOVE!!!

N

Nicky Santoro

Гостин
абе гледате вие дека е изиграа за кладилници утакмицава или што е работавА?
па како можи бе од 40 метри гол да примиш? ајде тоа и да не го видам
ама ова бе ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5K8NE8ifRPE

видете на 1:33 некаде, ханданович му покажува на видич кај да шутира и си промашува фино поштено
утакмицава смрдии и тоа ептен
па и реакцијава на видич после промашувањево упм е куро го боли....
затоа и ќе се одкаже од репр. не е будала да трча на наместени утакмици...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лелелеле апла местење еј!!! Гледајте само како Хандановиќ му кажуе на Видиќ каде да шутира, а овој му ја додава топката на иста страна.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Искрено не су играчи криви, ни па пижон е крив, ФСС треба да си преземе одговорност ид а летив главе, како прво и мене да ме е викаја селектор и ја ке играм, и мене од ФСС да су ми понудиле селекторско место и ја би прифатија... сга треба тај стока од човека караџиќ да си поднесе оставку и сви тија около њега и да се назначив на тој место, људи кои што ке су достојни за туј функцију...и овај атмосфера у репрезентациу е одамна не од овј циклус квалификацие него од СП, потачно од како беше сменет Антиќ човек кој е можда и најстручан за селекторско место али шта је ту је надамо се на боље време !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom