Mandar_80
е сеуште без репутација
- Член од
- 3 август 2009
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 11
slavija poleka poleka cekori kon vtora liga
poleka no sigurno,pozdrav
dvata gola bea nivno delo,pozdrav Tetovoдаде некој од тетовчаните гол за славија?
slavija poleka poleka cekori kon vtora liga
dvata gola bea nivno delo,pozdrav Tetovoдаде некој од тетовчаните гол за славија?
АБе луѓе не се палете ко млади мајмуни.. .. Наместено е цело првенство.. Горно Лисиче иде во Втора Лига.. Ќе праиме муабет.. жалосно е да, не само играчите на Славија, него и за сите играчи кои нозе кршат на утакмици, се потат ко волови, но сепак се знае веќе ... Лисиче иде во втора лига.. све е поткупено и наместено.. поздрав, и немојте погрешно да ме сватите, не го измислив јас текстов..
Druze Duduce :pos2::pos2:
Ubavo sto se interesiras za celoto prvenstvo no veruvaj ova go pisuvam da te potsetam deka sepak tuka se fanovi na FK Slavaija i ne e bas vkusno od vreme na vreme da se ufrlas so nekoi iskreno kazano glupavi pretpostavki koi se nadvor od interesite na fanovite na FK Slavija ,od site postoecki zakoni,pravilnici i fer play koj go zastapuva nasata fudbalska federacija.Koj ke vlaga ili koj kogo potkupil neznam i iskreno ne ne interesira,fanovi se fanovi,dali vo vtora,treta ili cetvrta toa e,Slavija postoela i ke postoi.
Eve pozdrav do tebe i ne te svakame pogresno a nemoj ni ti.Ova e fan klub na FK SLAVIJA i imaj malce poveke respekt.
p.s.kazi mi kade e toa malo (s) pred imeto na klubot koj sto go pretstavuvas i zasto go krijat ako znaes normalno pisi.pozdrav od fan klub SLAVIJA
Голицни ме да се насмеам :pos2::pos2:АБе луѓе не се палете ко млади мајмуни.. .. Наместено е цело првенство.. Горно Лисиче иде во Втора Лига.. Ќе праиме муабет.. жалосно е да, не само играчите на Славија, него и за сите играчи кои нозе кршат на утакмици, се потат ко волови, но сепак се знае веќе ... Лисиче иде во втора лига.. све е поткупено и наместено.. поздрав, и немојте погрешно да ме сватите, не го измислив јас текстов..
Ете зареков и се посрамотивме:kesa: На полувреме губевме од најслабата екипа во лигата со 0:1! Иако бевме подобар противник а Бела не искористи неколку сто процентни шанси. И на стартот на вториот дел, драми на теренот. Најверојатно на гостите им беа побарани книшките и они нешто се побунија зашто не им биле побарани на стартот на мечот. И во знак на раволт демек од преголемиот притисок ја повлекоа екипата од теренот. Па ваљда по некоја логика треба ние да бидеме тие кои ќе го добијат овој меч службено:back:Saber Rider напиша:Утре меч со најслабата екипа во лигата Јустинијан па очекувам огромна победа:back:
Идиоти, цело време менуваат амблеми, во рок од година ипол ова им е трет амблем, а ист е со амблемот на ФК Славија од Сараево или како што Србите викаат Српско Сарајево.
Новиот амблем на Славија
Промени за новата лига:smir: Иначе вчера нова неусоешна превара од страна на Лисичани:bip::bip:Promeni momci promeni..