Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.899
Да ве прашам... за клубот Спик (од ВОлково) или како и да се викаат... во која лига се??? знаете?
Не се више СПИК едно 2-3 години. Сега се само ФК Волково. И во иста лига сме, и ве плеснавме 6:2! Не за друго пошто играте во дресови на МИлан:pos2:

С

Спенсер

Гостин
Не се више СПИК едно 2-3 години. Сега се само ФК Волково. И во иста лига сме, и ве плеснавме 6:2! Не за друго пошто играте во дресови на МИлан:pos2:
аааа...аххаха... ја па не ни знаев дека постојат... прееска еден другар ми спомна... табела нешо има???

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
In your face busterds:bip::bip::bip::bip::bip:
сск-СЛАВИЈА 2:3!!!:party3::party3::party3:
Огромна победа на Славија со која сме на чекор од втората лига. Со победата на гости над еден од најголемите ривали и екипа која има појак тим дури и од лисиче покажавме дека сме најдобри и дека местото ни е ранг погоре, а поразот во мечот со Лисиче беше само лош ден:vozbud:
Го гледав 2 полувреме од утакмицата
Напаѓаа и двете екипи ама Славија беше подобриот тим и заслужено победи
Знам на полувреме резултатот беше 1:2 a во второ се играше со шанси и во 80 мин сск израмнија на 2:2 а играчот нивни беше во чиста офсај ситуација навивачите на сск славеа и бидејќи беа позади помошникот и секоја акција го тераа да не крева бидејќи сск напаѓаа на тој гол имаа сск 2 чисти шанси 1 на 1 со голман но на Славија голманот беше одличен едноставно не заслужува трета лига заслужува да брани во некој голем клуб
И некаде во 5 мин при крај добра акција имаа Славија му ја спуштија на тој 16 Бела мислам го викаа и даде убав гол и овие му се пуштија на судијата дека ја продолжил а еден влезе од надвор и на тренерот на Славија му даде еден нокаут и овој лежеше едно 5 мин и стана се изми и имаше прекин 15 минути и свирна овој да изведат од центар сск и одма после свирна крај и кога се упатија накај соблекувална играчите на сск после нив и судијата и не видов баш најдобро дали играч на сск или од надвор некој му даде еден убав бокс на судијата и му го отвори цел нос !
И знам имаше неколку приведени
Иначе добар впечаток ми остави левиот бек 5 тој љута и напаѓачот 16 бела а исто така и тој задниот 2 со бела коса без кикс беше !
Заслужуваат Славија 2 лига
:helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.899
Го гледав 2 полувреме од утакмицата
Напаѓаа и двете екипи ама Славија беше подобриот тим и заслужено победи
Знам на полувреме резултатот беше 1:2 a во второ се играше со шанси и во 80 мин сск израмнија на 2:2 а играчот нивни беше во чиста офсај ситуација навивачите на сск славеа и бидејќи беа позади помошникот и секоја акција го тераа да не крева бидејќи сск напаѓаа на тој гол имаа сск 2 чисти шанси 1 на 1 со голман но на Славија голманот беше одличен едноставно не заслужува трета лига заслужува да брани во некој голем клуб
И некаде во 5 мин при крај добра акција имаа Славија му ја спуштија на тој 16 Бела мислам го викаа и даде убав гол и овие му се пуштија на судијата дека ја продолжил а еден влезе од надвор и на тренерот на Славија му даде еден нокаут и овој лежеше едно 5 мин и стана се изми и имаше прекин 15 минути и свирна овој да изведат од центар сск и одма после свирна крај и кога се упатија накај соблекувална играчите на сск после нив и судијата и не видов баш најдобро дали играч на сск или од надвор некој му даде еден убав бокс на судијата и му го отвори цел нос !
И знам имаше неколку приведени
Иначе добар впечаток ми остави левиот бек 5 тој љута и напаѓачот 16 бела а исто така и тој задниот 2 со бела коса без кикс беше !
Заслужуваат Славија 2 лига
:helou:
Фала на извештај :vozbud: Иначе 2 е Горан Јовановски екс репрезентативец, а ме чуди што конечно и Бела заигралк нешто, токму кога беше најпотрбно:vozbud:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Naracana e nova oprema za Slavija ke ima dosta promeni naskoro..pozdrav

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravo..........

Pozdrav do igracite na Slavija slusam deka zele mnogu teski 3 boda vo Dracevo,ajde Sumari samo napred da odime vo novi pobedi i da razmisluvame samo za 3 boda da ne ne interesira sto pravi Lisice on si igra za nego.Sum gi gledal Slavija nekolku pati zasluzuvaat da se probaat vo vtora liga a i mislam deka tamu ke bideme naredna sezona.Mnogu doprinos ima i sportskiot direktor na celo so G-din Nikola Mandarovski-Mandar koj mnogu se angazira da bide sve besprekorno i sve da funkcionira rpofesionalno pa duri mozam da kazam deka podobri uslovi imaat od nekoi prvo ligaski ekipa.
Golem pozdrav do upravata na Slavija bez koja ne bi bilo ova sto e sega i samo taka da prodolzat a momcite na sekoj natprevar da davaat maksimum i se razbira da davaat mnogu golovi.
Napred Sumari i se gledame vo Sabota na Slavija stadionot.
Pozdrav od Risto ReD DeviL od kisela voda vatrena navivac na Slavija.....:party3::party3::party3::party3:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Vo sabota se gledame ali vo Sisevo,posle igrame doma..Pozdrav

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.899
so kogo igra slavija sega i kako zavrsi predhodnata utakmici
Па овие две кола ни беа двете најважни утакмици. Првата ја добивме против најаката екипа после нас, и тоа сред Драчево со 2:3!!! После ССК уште едно тешко гостување во Шишево но не се сомневам дека ќе победиме. Ако тепаме и таму, со една и пол нога сме веќе во втора лига:vozbud:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Da pomineme uste edno kolo pa moze da zivneme malce,edvaj cekam,zosto imam mnogu za pisuvanje ovde,ali neka pomine kako sto treba pa posle ke se otvorime malce poveke...pozdrav momci stegajce palci za vo nedela...a posle se znae...Da zivee SLAVIJA...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Па овие две кола ни беа двете најважни утакмици. Првата ја добивме против најаката екипа после нас, и тоа сред Драчево со 2:3!!! После ССК уште едно тешко гостување во Шишево но не се сомневам дека ќе победиме. Ако тепаме и таму, со една и пол нога сме веќе во втора лига:vozbud:
ok fala

Kajgana Shop

На врв Bottom