Фан Клуб: Славија

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Neizvesnost znaci mora da ima neznam so da kazam vise.Nesto necini.PROMENI POD ITNO...Zosto tesko nas.:nesvest::nesvest::nesvest:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Играчите на Славија стапија во штрајк бидејќи сите ветувања од страна на управата не беа исполнети.. И можно е во недела да не играат против Треска !

Член од
3 октомври 2009
Мислења
99
Поени од реакции
1
Играчите на Славија стапија во штрајк бидејќи сите ветувања од страна на управата не беа исполнети.. И можно е во недела да не играат против Треска !
Од каде е оваа информација???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
кај може во тим за кој ја навивам се да помине без проблеми:tapp::tapp:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
..............

Pozdrav do FK Slavija sve ke bide vo red i vo nedela ideme po 3 boda samo toa treba da ne interesira...Golem pozdrav do upravata na klubot od Risto ReD DeviL....

Samo napred sakam da ja gledam Slavija vo vtora liga....:tv:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Nema vise nisto.Idemo dalje..pozdrav

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravoooooo............

Nema veke nikakov problem i site raboti se dobro zavrseni timot na Slavija ide po novi pobedi i vo nedela ideme na 3 boda.
Znaci povtoruvam od sigurni izvori rabotata e zavrsena dobro i nema nikakakov strajk poveke sve ke bide kako sto bilo porano i utakmicata vo nedela ke se igra 100 posto....
Pozdrav do Sumari....
Pozdrav do Slavija.....:aplauz::aplauz:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Uste edno loso gostuvanje pomina 1-2 za Slavija...idemo dalje....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.840
И како што Вардар ми чекори кон втора лига така мојот маалски тим полека станува сигурен патник за оваа лига:vozbud::vozbud: Со победава над Шишево скоро сме второлигаши ако се знае дека баражот го добиваме сигурно:vozbud: Џабе им беа сите превари на Лисичани кога на крај ние излегивме поголеми преваранти:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:, а не ме чуди и да ги тепаме на нивни терен ако се знае дека сме многу појака екипа:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom