Фан Клуб: Рома

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
победава вредеше за секој примен гол оваа сезона БРАВО!
WE ARE BACK NIGGAS

Член од
3 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2
Е тоа е играчиште , кај што други не смеат нога да постават овој глава постави браво браво браво свака част !!!!!!!!!! :vozbud:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Uff .. kako sto kaza Pupone,mi padna kamen od srce .. barem da ni trgne sega .. Cestito pobeda

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Грацие Рома
:kesa:..другар те разбирам за радоста која ви ја приреди рома но по која логика му се заблагодаруваш на рома кога вие немате никакви шанси за првите места па и уште за титула:pos2:..ама добро секој со свои сметки!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
:kesa:..другар те разбирам за радоста која ви ја приреди рома но по која логика му се заблагодаруваш на рома кога вие немате никакви шанси за првите места па и уште за титула:pos2:..ама добро секој со свои сметки!
не е битно сеа дали ние имаме шанси што не мешаш одма?Ќе дојдат за некоја година прочитај ги изјавите на Дел пиеро,Дел нери и киелини кој рекол дека за бориме за титула?Ова е фан клуб рома ако имаш нешто да ми кажеш пиши лично.Види на сите групи на јувентус што пишува големо е нашето хејтерство према вас !!!

--- надополнето ---

тенкчо како да го сватам ова?? Рома како послаб тим му кине бодови на Интер и ви прави услуга за да останете во борба за титула?? или?
исто како да ви честитам победа битно ми е да губи интер а јуве коа тогаш ќе се врати на врвот!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Како играше Бориело ?

оваа утакмица некако слабо се снаоѓаше во шеснаесетникот, имаше ситуации каде што можеше подобро да изреагира, пропушти 100% шанса по асистенцијата на Менез каснеше со клизачиот старт да ја бцне топката во празниот гол,али добар беше во воздушните дуел, многу доби од нив

Kajgana Shop

На врв Bottom